Mamka vypojila pojistky a kaput? Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mamka vypojila pojistky a kaput?
No vidíš, že se dovedeš vyjádřit. Přiznej si ale, že věty ve tvém prvním příspěvku zněly zcela jinak.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mamka vypojila pojistky a kaput?
Měl jsem tu něco napsané, pak jsem se rozhodl (radši) že to smažu, abych si tu neudělal na nějaké lidi negativní "vliv", i když mě to muže být jedno, já mám 200 příspěvku tzv. nejsem ještě "známy" člověk tady na pc-help.cz. Ten "servis" bude brán jako reklamace=>která je zcela zdarma.
Závěr: Místo toho aby se tady rešilo co a jak, tak tady pišu tohle...Já jse du okoupat, najíst a spát, protože mám zitra v práci 12tku...
Závěr: Místo toho aby se tady rešilo co a jak, tak tady pišu tohle...Já jse du okoupat, najíst a spát, protože mám zitra v práci 12tku...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mamka vypojila pojistky a kaput? Vyřešeno
Dobrou noc, dávám vyřešeno.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Problémy s hardwarem”