Zdravim mám jeden problém před dnem jsem předělával celé pc od MB až po zdroj pouze jsem nechal statré HDD a dvě dvd mechaniky poté co jsem vše vyměnil a úspěšně zapnul tak se dostanu do obrazovky kde probíhá načítání Win xp profesional chvilku to načítá a poté se pc restartuje a takto dopořád Led kontrolky svítí větráky se točí zdroj taky, HDd led svítí dvd svítí prostě vše tak jak by mělo být . Poté když dám F8 a zákaz restrovtování když se objevý chyba tak se mi objevý po načítání win xp modrá obrazovka s chybou , A to restartování se děje pořád do kola ram jsou DDR2 2GB
Stop: 0x000007E ( 0xC000005, 0XBA268756, 0XBA4C3436, 0XBA4C312C)
Opravdu už si nevím rady jak dál Bios HDD A DVD VIDÍ + FLOPPY
Nouzový režim funguje ale když se dá nouzový režim se sítí tak je bez sítě -((
Všem díky za rady budu vděčnej za jakoukoliv maličkost
A pokud by to bylo možné opravit tak bych potřeboval poradit tak abych nemusel reinstalovat windows a tak aby mě zmizely mé důležité dokumenty
Problém při zapínání pc neustále se resetuje Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém při zapínání pc neustále se resetuje Vyřešeno
Pokud jsi do nově složeného PC použil HDD se systémem nainstalovaném v původním PC, kde byla jiná základní deska s jiným chipsetem, tak to asi Windows nerozdejchá a bez čisté instalace systému a potřebných ovladačů to nepoběží. V nouzovém režimu se podívej do správce zařízení, nejspíše tam jsou někde "?" a nebo "!". Nainstaluj ovladače z CD k nové základní desce, nebo si je najdi na netu na stránkách výrobce základní desky. Možná, že se zadaří.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém při zapínání pc neustále se resetuje
On je problém že mi v nouzovém režimu nenačtou cd, DVD pouze věci přes usba když jsem přesunul instalace z d na usb a dal instalovat v pc tak nějáké ovladače šly a některé nešly takže zřejmě budu muset reinstalovat PC windows tedy :--( A nevíš jak se dají zachránit některé soubory jinak než přesunitím na jiný disk i když asi to přesunu na externí 1Tb HDD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém při zapínání pc neustále se resetuje
Pokud nemáš disk v PC rozdělený na dva oddíly, tak jedině na externí disk. Poku máš dva oddíly, tak na oddíl, kde není OS Windows a kam nebudeš Windows instalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2841
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15852
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
-
- 4
- 4188
-
od petr22