Cao vsem, co znaj. Vcera jsem poridil new grafiku Radeon HD 6450, pac mam integrovanou a chtel jsem alespon malou zmenu. Prinesu, vypnu PC i od zdroje, otevru, vlozim do PCI-e slotu, prisroubuju, zapojim monitor pres HDMI, zavru, zapnu a...pruser. Cerna obrazovka, bile pismo, :zrejme doslo ke zmene hardware a blablabla co chcete udelat: spustit v nouzovem rezimu, blablabla, spustit normalnim zpusobem , spustit posledni znamou konfiguraci, no, nebudu to napinat, ani jedna z variant nevede k nabehnuti systemu. Pouze vypis, ten se kousne tusim ze u VGA a konecna, porad dokola. Hledal jsem v biosu jestli nejde vypnout VGAcko, ale mel jsem nastaveno, ze pri vblozeni do PCI slotu se prepne na tu new grafiku. Zkousel jsem to menit, ale nikam to nevede. Takze jsem grafarnu vyndal, pripojil monitor zpet na tu starou a jupii, jede. Co s tim? Hledal jsem na strankach gigabyte nejake reseni, ale moc mi to nepomohlo, maj tam jen nejake drivery. Neco jsem guglil, ale vse se porad staci k flashnuti biosu, coz je pro me vyssi divci , tak si rikam , jestli je to nutne, jestli neni nekde jinde chyba. Faktem je, ze po instalaci win 7, coz probehlo nedavno, jsem nedoinstalovaval ovladace k desce, pac si s tim widle poradili.Nevim co s tim, grafiku jsem koupil v alze a tam mi vratej peniz jen pokud se prokaze, ze je grafika vadna, coz asi nebude. Koukal jsem i na nejake new verze biosu , ale posledni je z roku 2009, coz mi moc aktualni neprijde a hlavne to neumim. PC pouzivam jak k praci - grafika, video, tak k zabave- tvorba music a pod. Tak si nemuzu moc dovolit nejaky experimenty s biosem s nejasnym vysledkem, trebaze jako konecna a nic nebezi. Sice mam 2 dny starou zalohu, ale jak rikam, formatoval jsem a instaloval win 7 cca pred tydnem, tak bych nerad vse opakoval. Nastavit jen takovej cubase a namapovat vsechny midi kanaly je fakt rychta. Prosim o jakoukoliv radu, ktera povede k funkci grafice, diky moc vsem :)
BTW: konfigurace: deska Gigabyte GA-965GM-S2, 6 GB RAM, 320 GB HDD, Intel Dual Core 2,13. Win 7 ultimate 64-bit service pack 1.zdroj 400W. integrovana grafika, zvuk Maya Juli controler. Samsung LED SyncMaster 23"
Help me ! Grafarna Radeon HD 6450 Vyřešeno
Re: Help me ! Grafarna Radeon HD 6450
KDyž dáš nouzovej režim tak co to napíše, resp. proč se to nerozběhne?
Grafiku můžeš do (14?) dnů od koupě vrátit bez udání důvodu.
Grafiku můžeš do (14?) dnů od koupě vrátit bez udání důvodu.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz dam jakykoliv rezim, tak strasne rychle, ale fakt na tisicinu sekundy problikne modra obrazovka- nestihnu precist, pak najede vypis a restart a zas znovu. proste win nenajedou.
Hned po spuštění mačkej F8 dokud se neobjeví to co se objeví, tam vyber nerestartovat v případě chyby, vyber OS a napiš co je v tý chybě nebo to vyfoť a upni to sem jako přílohu.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, zkusim to, ale cas budu mit az zitra po 20.00hod vecer.
Když jsem já koupil novou GK(Asus AH4650) PC dělalo to stejné, přeinstaloval jsem OS a PC bezproblémů jelo.
Můžeš zkusit tu GK vytáhnout ,odinstalovat drivery od staré GK a tu novou znovu skusit zapojit.
Můžeš zkusit tu GK vytáhnout ,odinstalovat drivery od staré GK a tu novou znovu skusit zapojit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No, tomu se chci pokud mozno vyhnout, formatoval jsem cca pred tydnem, takze jeste nemam ani poradne poladeno a uz znova, to nee. No, jde o to, ze jsem pri nove instalaci drivery k desce neinstaloval. Nejak si to prebral system.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2709
-
od VBlaschke
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 05:09
-
-
Radeon RX 6700 XT + zdroj 450W 80+ Bronze
od b.m » 02 úno 2025 01:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2256
-
od Alferi
02 úno 2025 12:26
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4317
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”