Zdravim, dneska jsem po dvou dnech zapnul PC, první čeho jsem si všiml byl chrastivý zvuk přicházející odněkud zepředu dole, cca oblast zdroje a pevných disků. Následně jsem si všiml že narůstá teplota obou pevných disků současně.
předem díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Srp 2011 22:07) ---
Ještě dodávám že ten zvuk se ozývá např. během scrolovaní webstránky a na pozadí bežného chroustání počítače s tím rozdílem že je VELMI hlasitý
Chrastění kdesi vpředu
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chrastění kdesi vpředu
Ahoj, sundej kryt case, a vypoj pc se zásuvky. Skus prohmatat kabely které vedou k HDD a Zdroji. Pak zase zamontuj a zapoj a nahod. Muže to být jen kontakt.
Wesker píše:chrastivý zvuk přicházející odněkud zepředu dole, cca oblast zdroje a pevných disků.
Zajmavý, akorát že disky jsou úplně na druhý straně case než zdroj.
Just Fucking Google It!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne všude je zdroj vzadu 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jo ale když je zdroj dole tak jsou zase disky většinou nahoře, to jsou ty slavný počítače ze supermarketů.
K tématu, nedrhne ti tam někde fan o něco (třeba kabely)?
K tématu, nedrhne ti tam někde fan o něco (třeba kabely)?
Just Fucking Google It!
Zpět na “Problémy s hardwarem”