No signal na obrazovce Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: No signal na obrazovce
ok, moc diky za rady, mozna jsem jeste zapomnel zminit jednu vec, driv kdyz jsem mel vypnutej pocitac a zaplej zdroj, tak mi nesvitila kontrolka, ze je zapla ctecka karet, a ted sviti i kdyz je pocitac vyplej a zdroj zaplej, nemuze to s tim mit neco spolecnyho?
možný je všechno...čtečku z desky odpoj a uvidíš
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2011 23:32) ---
čtečka je napájená z USB na desce tak klidně může blokovat 5V...pokud je poškozená
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2011 23:32) ---
čtečka je napájená z USB na desce tak klidně může blokovat 5V...pokud je poškozená
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ok, vsechno to vyzkousim, a nepomohlo by treba jeste: mam tam tech vetvi jeste nekolik volnych, tak co treba kdybych jednu z nich vymenil?
myslíš USB na desce? Bývají tam obyčejně 3.Já bych ji vypojil úplně ....aby jsi zjistil jestli to třeba opravdu tou čtečko je.Něco podobné jsem řešil před 3 týdny na PC dcery....také vadná čtečka....
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jojoo dobre, zitra to vsechno zkusim, snad to pomuze, podle me to bude taky ta ctecka, uz pred tim delala trochu bordel, necetla nejaky karty, kazdopadne diky moc za rady :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
To by mě zajímalo jak to dopadlo?? Mám stejný problém. Koupil jsem starší vnitřnosti spustil, všechno běželo, než jsem podruhé vlezl do BIOSu. Obraz zamrzl ale zbytek zjevně ne, protože klavesnice fungovala (numlock) a restartoval jsem ctrl alt del. Poté už se monitor nerozsvítil. Všechno se vždy rozjede kromě monitoru, klávesnice problikne jako při startu, numlock můžu vypnout zapnout.
Mám úplně nový zdroj 500w, který nemám kde jinde vyzkoušet; HDD jinde funguje; monitor taky jinak jede. Grafickou kartu jsem zkoušel jinou funkční a nic.
Pasivní chladič na chipu se zahřeje. Grafická karta se však nezahřívá (mám pasivní chlazení), ani jedna ze zkoušených, ale připojený větráček na grafice jede. CPU, se lehce zahřívá, mám masivní chladič.
Co s tím dál, netuším.
Mám úplně nový zdroj 500w, který nemám kde jinde vyzkoušet; HDD jinde funguje; monitor taky jinak jede. Grafickou kartu jsem zkoušel jinou funkční a nic.
Pasivní chladič na chipu se zahřeje. Grafická karta se však nezahřívá (mám pasivní chlazení), ani jedna ze zkoušených, ale připojený větráček na grafice jede. CPU, se lehce zahřívá, mám masivní chladič.
Co s tím dál, netuším.
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevytahuj staré témata a založ si vlastní, tam ti určitě někdo poradí 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, založím.
Ale potřeboval bych od nich vědět, jak to dopadlo :)
Ale potřeboval bych od nich vědět, jak to dopadlo :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: No signal na obrazovce Vyřešeno
Tak založ a můžem se bavit, tady značím za vyřešené
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1950
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2024 22:53