Zdravím.
Tak nevím nevím, jak se píše, že má fleška dost najeto. Já mám zase problém se doflešky dostat. Tři měsíce starou flašku 8GB a vysokorychlostní. Používám ji na nahrávání z DVB-T ( místo klasického videa ). Vše probíhalo normálně a teď se ani na nahraný film do flešky nedostanu.
Tohle mi to píše :
K:/PVRRECORD odkazuje na umístění, které již není k dispozici. Umístění může být na pevném disku tohoto počítače, nebo v síti. Ujistěte se, že je disk řádně vložen a že jste připojeni k Internetu nebo síti a opakujte akci. Pokud stále nelze umístění najít, je možné že bylo přesunuto jinam.
Tomu tedy vcelku nerozumím. Při zasunutí disku do usb mi to dá na výběr, zkontrolovat, nebo bez kontroly. Pokud zkontroluji, tak mi to zformátuje disk. Pak se dá fleška zase použít, ale zase druhý den se k datům nedostanu je to všechno při starém.
Pravdou je, že jsem nedávno přeinstalovával PC a do té doby nebyl problém, má to nějakou souvislost ?
Děkuji všem.
Na flash disk nejde nic dát
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Na flash disk nejde nic dát
Vítej na PC-Help. Jelikož se jedná o tvůj první příspěvek, budu na tebe hodný
Pročti si prosím pravidla fóra a řiď se jimi. V tuto chvíli jde o to, že zde nevstupujeme se svými problémy do cizích témat, byť by se problém zdál stejný, příčina může být zcela odlišná a v tématu pak vzniká chaos, kdy nikdo neví, co kdo komu radí. Témata jsem rozdělil.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Děkuji. Trochu hůře se orientuji, ale to bude dobré.
-
- Pohlaví:
nemá na sobě fleshka náhodou mechanický zámek?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud by měla zámek, nešel by ani formát. Formátuješ to pro systém souborů kompatibilním s DVB-T přijímačem? Předpokládám, že to je FAT32.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Mechanický zámek na sobě právě nemá. Jen je něco takového v softwaru, který je na flashce nahrán od výrobce, ale ten nevyužívám. Já to formátuji v NTFS. Do přijímače ( Evolve Scorpio HD ) jsem dával nový firmware, který řeší některé neduhy onoho přijímače a to byla třeba podpora NTFS. To všechno ale bylo bez problému. Po přeinstalaci PC se mi občas právě objevuje ona hláška. Pokud provedu formátování, tak fleška znova bez problému běží. Nahraji něco z DVB-T a pokud to hned nestáhnu do PC tak druhý den mi zase vyskočí hláška. Je to divné, to mi nikdy nedělalo. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus FAT32 případně reklamaci...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3784
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5518
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 4149
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5833
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 7
- 2866
-
od petr22