Dobrý den,
na ntb Dell Latitude E6400 (kolem 2 let starý) mi nedávno začala blikat řádka spodních pixelů v šířce asi 0,5 cm, ale mění se to. Mám podezření že to mohl způsobit projektor, který jsem měl na ntb připojený po dlouhou dobu (4 dny) a ntb jsem občas dával jen do režimu spánku, zatímco byl projektor připojen.
Nenapadá někoho, jak tento problém odstranit, a zda by pomohlo vyměnění obrazovky?
Děkuji,
Robin
Blikající pixely na ntb
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Blikající pixely na ntb
Vítej na PC-HELP
Dej to na reklamaci. Případně do servisu. Už jsem viděl projekci, co odpálila grafiku, ale ta byla vadná. Normálně by to nemělo vadit, pokud to bylo připojené dlouhodobě.
Dej to na reklamaci. Případně do servisu. Už jsem viděl projekci, co odpálila grafiku, ale ta byla vadná. Normálně by to nemělo vadit, pokud to bylo připojené dlouhodobě.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
v záruce ho už nemám..pokud ntb není zapnutý třeba 2 dny, tak ze začátku nebliká nic, a postupně to přibírá na intenzitě..naopak když už ho mám zapnutý delší dobu a restartuju tak bliká už při startování, ještě než se dostane do windows, takže to je asi určitě hardwarový problém
myslíte že se vyplatí dát ho do servisu?
děkuji za odpověď
myslíte že se vyplatí dát ho do servisu?
děkuji za odpověď
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
www.abax.cz
V servisu dáš nějaký bakšiš za diagnostiku a podle toho se potom rozhodneš, zda to opravovat. Může to být blbost za 500,- a nebo taky výměna grafiky (případně desky) za 3500,-
Do toho servisu posílám pozáruční kousky a většinou vše řešili opravou.
V servisu dáš nějaký bakšiš za diagnostiku a podle toho se potom rozhodneš, zda to opravovat. Může to být blbost za 500,- a nebo taky výměna grafiky (případně desky) za 3500,-
Do toho servisu posílám pozáruční kousky a většinou vše řešili opravou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Díky za rychloou odpověď,
za týden se už stěhuju na vš do Prahy tak jim to tam odvezu přímo na pobočku. V jaké cenové relaci se tak pohybuje diagnostika?
za týden se už stěhuju na vš do Prahy tak jim to tam odvezu přímo na pobočku. V jaké cenové relaci se tak pohybuje diagnostika?
nové zjištění - pixely přestanou blikat když u pc snížím teplotu - problém je tedy nejspíš v chlazení..v servisu mi vyměnili chladící pastu na procesoru, ale při pokojové teplotě po nějaké době začnou pixely blikat znovu..any ideas? :)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíš chlazení grafiky by chtělo pořešit.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1663
-
od kecalek