nekvalitni, zkresleny zaznam zvuku z pozadi Vyřešeno
nekvalitni, zkresleny zaznam zvuku z pozadi
Celkem banalni a o to vic abnormalni problem. Inter zvukovka nedela vubec zadne problemi v jakekoliv aplikaci, programu ci hre. Ale zaznam zvuku z pozadi neni totozny s originalnim zvukem. Finalni zaznam je neco jako presycene,urvane,praskajici mono. Opet sem vyzkousel nove ovladace,jine programy na zaznam zvuku,jine nastaveni zvukove karty s nulovym uspechem. Nouzove reseni vidim v koupi zvukove karty. Ale jako obvykle, i zde bude zakopany pes a ja jen nevim kde. Diky za rady,prispevky, komentare a hlavne za vas cas.
Re: nekvalitni, zkresleny zaznam zvuku z pozadi
Jaký máš mikrofon a je vůbec stereo? Já mám třeba tyčový a ten je mono. Občas za to může i základovka.
Cau.......mikrofon nemam a vubec ho k tomu nepouzivam...nedelam si z pocitace nahravaci studio
.... problem spociva v tom,ze.....mam pustenej film a chci z nej jen nejakou hlasku vytrhout z kontexktu...film mi hraje a ja pustim nerowawe editor nebo ted uz Super Mp3 Recorder a chci si tu vtipnou pasaz nahrat..ale vyslednej zvuk je natolik otresnej,ze az hruza hruzouci.
Takze se shodnem, ze to neni zdrojem zvuku ani pouzivanym softwarem, ale kamen urazu je tu sama zvukovka.
Ma smyls se zabivat nastavenim iterg zvukovky, nebo prejit na plan B. Zvukovku jednoduse v biosu vypnout a do pc vrazit jinou.
Dik za tvuj cas :)

Takze se shodnem, ze to neni zdrojem zvuku ani pouzivanym softwarem, ale kamen urazu je tu sama zvukovka.
Ma smyls se zabivat nastavenim iterg zvukovky, nebo prejit na plan B. Zvukovku jednoduse v biosu vypnout a do pc vrazit jinou.
Dik za tvuj cas :)
Zkus ještě Gold Wave a vyber vhodný zdroj ...
Diky za tip. Gold Wave je pekne vymazlenej
, ale muj problem to nevyresilo. Dal sem tomu cas, hral si s nastavenim ale melo to stejny efekt :(

Takže to dělalo i ze zdroje Wave?

Preventivne sem nahral novy ovladace a GoldWawe sem poladil podle tebe. Nove nastaveni se automaticky anuluje. Dobrej orisek co nejde rozlousknout 

Teď nerozumím. Zkus to znovu rozepsat a trochu více ...
Re: nekvalitni, zkresleny zaznam zvuku z pozadi Vyřešeno
Nastavil sem hlasitost podle tvych instrukci,ulozil a pri kontrole sem zjistil ze spadla opetovne na nulu.
simsalabim
pri poslednim testu, ktery sem povazoval za marny, sem s udivem a hubou na zemi neveril vlastnim usim,,zvuk ktery sem nahral byl cisty a bez kazu....i kdyby ste me rozkrajeli tak vam nepovim jak je to mozne...sem rad ze to konecne funguje jak ma,ale zaroven me to stve, protoze nevim cim to bylo a cim to je ze to zase funguje...takze je pravdepodobne, ze funkcnost bude docasna..nemam z toho dobry pocit ale diky bohu za ty dary :) .... preventivne si poridime erarni zvukovku kdyby to melo tendenci opetovne zkolabovat.....diky panu X za jeho cas a peci...skoda jen, zese z toho tematu neda vytezit jasne vychodisko pro ty, ktere trapi stejny problem...
libi se mi todle forum, kde s pratelskym pristupem a peci pomahate ostatnim, kteri si nemohou pomoct sami....moje problemy sou vyreseny a ja odchazim s dobrym dojmem..diky :)
simsalabim
pri poslednim testu, ktery sem povazoval za marny, sem s udivem a hubou na zemi neveril vlastnim usim,,zvuk ktery sem nahral byl cisty a bez kazu....i kdyby ste me rozkrajeli tak vam nepovim jak je to mozne...sem rad ze to konecne funguje jak ma,ale zaroven me to stve, protoze nevim cim to bylo a cim to je ze to zase funguje...takze je pravdepodobne, ze funkcnost bude docasna..nemam z toho dobry pocit ale diky bohu za ty dary :) .... preventivne si poridime erarni zvukovku kdyby to melo tendenci opetovne zkolabovat.....diky panu X za jeho cas a peci...skoda jen, zese z toho tematu neda vytezit jasne vychodisko pro ty, ktere trapi stejny problem...
libi se mi todle forum, kde s pratelskym pristupem a peci pomahate ostatnim, kteri si nemohou pomoct sami....moje problemy sou vyreseny a ja odchazim s dobrym dojmem..diky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6146
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”