Jak zjistím hladinu inkoustu v tiskárně HP PSC 1315?*

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

syrda
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jak zjistím hladinu inkoustu v tiskárně HP PSC 1315?*

Příspěvekod syrda » 24 říj 2011 10:44

Ahoj, předem říkám, že jsem anti - technik. Mám problém s tiskárnou ( HP PSC 1315), asi to je pěkný křáp ale stále by mohla posloužit.
Potřeboval bych zjistit kolik tam mám barvy ještě. A nikde nemohu zjistit stav....Sice vím, že tam asi vůbec není barva už, ale přesto bych si to nějak rád zjistil. A další problém se k tomu váže. Jedná se o to, že když vložím originální CD s driverama, tak mě to napíše ať vložím originální CD s označením WINDOWS R, nebo tak nějak. A na netu taky nemužu najít ovladače :///. Ale nechápu jakto, ale když to připíchnu do naťasu tak to jde i tak tisknout, že ji to najde....moc díky za rady
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 24 říj 2011 10:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Reklama
guest

Re: Jak zjistím hladinu inkoustu v tiskárně HP PSC 1315?*

Příspěvekod guest » 24 říj 2011 11:08

Vítej na PC-Help!

HP mají celkem podrobnou uživatelskou příručku která se zpravidla instaluje s ovladači, je-li to uživatelem povoleno. Ovladače najdeš na stránkách HP

syrda
nováček
Stav:

Příspěvekod syrda » 24 říj 2011 11:59

Děkuju mnohokrát, vše jsem nainstaloval bez problémů, a za chvíli půjdu pro catridge :) Jen jsem se chtěl zeptat, abych ho nekupoval zbytečně, může se stát, že zaschne například tryska nebo tak něco??? Jelikož se na této tiskárně netisknul asi tak rok a půl, byla jen na půdě...3lo by to nějak zjistit, popřípadě opravit??? že mě to ukazuje že by tam ještě malinko barvy mělo být( ale pochybuju o tom navíc po takové době netisknutí), ale nic mě to netiskne...Tak se bojím abych nenakoupil cartridge a pak se nic netisklo...Díky za odpověď

guest

Příspěvekod guest » 24 říj 2011 12:03

Ano může to být zaschlé - dá se to vyčistit, např. posadit tu cartridge na několik hodin do trochy teplé vody (cca 3mm), ale pokud tam toho máš málo a chceš koupit nové tak to asi za tu práci nestojí. Dej tam nové a případně ještě napiš jak to jde.

syrda
nováček
Stav:

Příspěvekod syrda » 24 říj 2011 12:16

Dobře, děkuju za rady. Dnes kolem 4h napíšu, jestli to tiskne vpořádku nebo nějaký problémy s tím jsou. Prozatím děkuji.

Zpět na “Problémy s hardwarem”