Ahoj,
nainstaloval jsem OS 7 Ultimate, vše v pořádku, funguje, ale po měsíci mi z nenadání přestal fungovat zvuk. Prostě nejde, nevím čím to může být.
Repráky fungují, zkoušeny přes mobil (stejně tak sluchátka),
zvuk ztlumený nemám,
chybu nic nehlásí,
zkoušel jsem i hledání problémů v systému, čistě ve zvuku...
v BIOSu jsem se nehrabal NIKDY, takže tam to není.
Prosím poraďte :)
Nefunguje zvuk
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefunguje zvuk
Co ve správci zařízení?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Taky nic, všude všechno píše, že vše je v pořádku.
-
- Pohlaví:
Koukni znovu do nastavení zvuku, možná si něco nevědomky vypnul. Případně přeinstaluj ovladače zvukovky.
Vážně, nic jsem "nevědomky" nevypnul, pročetl jsem si všechna podobná fóra tady u vás a nic jsem nenašel (co by mi pomohlo).
btw. Jak zjistím ovladače zvukovky? Mám pár programů na monitoring hardwaru (PC Monitor 2010, System Monitor apod.) ale kde to tam vyčtu? Co se týče zvuku je tam toho strašně moc.
btw. Jak zjistím ovladače zvukovky? Mám pár programů na monitoring hardwaru (PC Monitor 2010, System Monitor apod.) ale kde to tam vyčtu? Co se týče zvuku je tam toho strašně moc.
Zvukovka je integrovana na desce ? Pokud ano napis co mas za desku.Nehrabal jsi se uvnitr bedny ?
Mám ASUS P5GD2-TVM/GB/SI
Ne, nehrabal, jen jsem přidal větráček na procesor (mám 700W zdroj, tam chyba není)
Ne, nehrabal, jen jsem přidal větráček na procesor (mám 700W zdroj, tam chyba není)
Ovladače to NEJSPÍŠ nebudou, zkoušel jsem přes "Správce zařízení/Řadiče zvuku, videa a her/C-Media apod." a vše píše, že to je v pořádku. Pak jsem zkusil i Kvadrofonní a 5.1, různý jacky (mám tři - zelený, modrý, červený) a pořád nic :(
Kontrolováno, směšovače nastaveny na max. hlasitost, žádné ztišování nebo něco podbného. Fkat nevím co, s Sobotu se mi na to přijede podívat kamarád, tak dám vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5720
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6147
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 7
- 3657
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3252
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11714
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”