nevim kam to zaradit, protoze si nejsem jistej, jestli je chyba v hardwaru nebo softwaru.
obcas se mi stane, ze mi nejde mys nebo klavesnice (oboji jsou USB), proste treba nekolik dni je vse vporadku a pak najednou treba mys nebo klavesnice, nekdy oboji prestane fungovat (ani nesviti - nejde do ni asi proud). a trva to nekdy par vterin, nekdy nekolik minut. obcas i kdyz PC restartuju, tak problem trva a pak najednou bez poznatelnyho duvodu to zase naskoci a funguje. kde muze bejt chyba? chova se to fakt hodne zvlastne, driv to pocitac nedelal, takze to neni nejakym spatnym nastavenim od zacataku. navic jednou se mi stalo, ze vypadla klavesnice, najel sem do biosu a klavesnice vypadla dokonce i behem toho, takze to asi nebude ani instalaci windows. ze by tam byla nejaka zavada? porucha na zakladni desce? ale jak takovou vec reklamovat, kdyz PC nekdy bezi klidne i tejden bez jakychkoliv problemu?
zvlastni chovani USB
Re: zvlastni chovani USB
Skoušel si klavesnici a mys prepojit do jinyho portu?
Dela to jenom klavesnice a mys nebo i jiný USB zarizeni?
Dela to jenom klavesnice a mys nebo i jiný USB zarizeni?
praveze zkousel, a ve chvili kdy mys nebo klavesnice nejde, tak nejde v zadnym portu. ze bych to delalo i jiny zarizeni nez mys a klavesnice sem si nevsim. ale jisty to neni. pres usb mam pripojenou jenom mys a klavesnici, obcas zapojim flashdisk nebo externi hdd, ale vzhledem k tomu, ze to je par minut tejdne, tak lze tezko poznat, jestli to delaj i ostatni zarizeni
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus jiný zdroj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
El Diablo: jak by moh zdroj vyřadit USB? to by spsi padnul celej komp ne?
Total : Skus reinstal ovladaču USB (budeš potřebovat PS/2 klavesnici a mys)
Total : Skus reinstal ovladaču USB (budeš potřebovat PS/2 klavesnici a mys)
Že zlobí klávesnice přes USB je zcela běžné, proto jí mám také konvertorem píchlou do PS/2.
diky moc za rady, zkusim ten konvertor...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2281
-
od FELINY
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 17:18