Samovolne zapinani a vypinani PC prosim o radu...
Samovolne zapinani a vypinani PC prosim o radu...
Mam problem muj pocitac si dela co chce pri praci i pri necinosti se sam vypina ze se normalne odhlasi a ulozej se data...Kdyz ho vypnu ja tak po nejake dobe zacne blbnout nekdy se zapne uplne a nekdy se zapne tak za blikne monitor a hned se to vypne tzn. asi 5s a to se opakuje nekdy i treba 10 krat kdyz tohle dela nejde s tim nic delat na tlacitko POWER to nereaguje tak musim vzdy vytahnout kabel ze zdroje.Kdyz pak chci zapnout PC tak to nekdy ani nejde.Dal jsem na rady znamych vcera jsem koupil novy zdroj vymenil naformatoval PC a dela to porad PROSIM PORADTE NEKDO CO TO MUZE BYT...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mechanicky poškozené tlačítko power. A ten přízpěvek je mi nějaký moc povědomý jako bych ho už někde četl.
Neodpustím si tedy pokud se potřebuješ připomenout napiš do stejného tématu další dostaneš se do popředí TOP 30 on už si tě někdo všimne.
Neodpustím si tedy pokud se potřebuješ připomenout napiš do stejného tématu další dostaneš se do popředí TOP 30 on už si tě někdo všimne.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to ten samý tazatel, tak již prve jsme doporučili tlačítko vyměnit za RESET ze starých AT skříní. Je to asi 1000x levnější, než nový zdroj. Pokud to ten samý tazatel není, pak platí to co jsme radili tomu prvnímu tazateli, ovšem s tím, že měl použít funkci vyhledávání a již by to věděl 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 17855
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44