Co bych tam asi tak chtěl-?
Mohl by tam být třeba tenhle procesor...já vím že vám to asi příde trochu shit, ale co já vím mezi tří a čtyř jádrem není zas takovej rozdíl a mů kamarád tříjjádro má a bezproblému an něm vše rozjede.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85024
Vtipné. Prosímvas grafiku taky nejakou lepší nemusí být gigová stačí klidne i 512, ale nejakou atinu asi. K tomu asi nejakou zakladovku s lepsi zvukovkou, ale to ma dneska kazda. A harddisk nemusí být zas nejak větší 500 giga staci ale pokud bude potreba muzu mit i méně. Zdroj nejakej lepsi i kdyz to bude tezke. Na co jsem zapoměl, jo cdromku muzete ale nejakou levnejsi a ramky, kldine 2gb ale 4 by neskodili, zalezi na te ceně. Vim že vám to může připadat jako splácaná nicmoc sestava, jelikož neni na to moc velkej rozpocet, ale snad to nejak date. A prosim an to skladani nekoho kvalifikovaneho, ne ze nekdo hodi 5 produktu a ono to do sebe vubec nepujde :-). Dik ze ste mě vyslechli a kdo si t opr¨řečte až sem toho obdivuju. Předem dekuji za vše co my sem napíšte, je mi to jedno a pokud to bude fakt super tak vam dokonce i milerad podekuju dvojnasob...PS:monitor nechci PS2: Chci na cod4 rozjet 250 fps tak mi klidne splacejte neco co tak moc nevypada, ale ja verim ze ten procak neni tak spatny i kdyz je celkem spatny ted mam jadro takze

:-)