Windows se nespouštějí, prý nejsou kompletně nainstalované *

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

wicKKy
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows se nespouštějí, prý nejsou kompletně nainstalované *

Příspěvekod wicKKy » 07 pro 2011 12:16

Zdravím, mám problém se zapnutím počítače. Po zapnutí (ještě před tím než se přihlásím) se na obrazovce objeví "Setup is starting services" a po chvíli mi to řekne windows could not complete the installation. To install windows on this computer, restart the installation. Když dám ok, počítač se restartuje a dělá to samé furt dokola... když tvrdě vypnu počítač a zapnu, tak mi dá na výběr mezi nouzovým režimem, režimem se sítí, příkazovým řádkem a spustit pc normálně. Pokud spustím pc normálně dělá to co už jsem zmiňoval před tím, pokud dám jakoukoliv jinou možnost (příkazový ř. nouzový r. ...) tak to začne načítat drivery a zastaví se to u classpnp.sys a poté opět setup is starting services a window cannot complete installation in safe mode. To continue installing Windows, restart the computer. Dám ok a zase to samé...

Mám windows 7 64bit
Notebook acer travelmate 5742g
grafická karta: NVIDIA GEFORCE GT 540M CUDA 1GB
procesor: Intel core i5
Ram: 4gb
HDD 640GB

Bojím se že to bude hardiskem a nebo že přijdu o data na něm.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 08 pro 2011 12:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „PC SE NESPOUŠTÍ“: 1) PC se spouští, ale nespouštějí se Windows, 2) vyházena VELKÁ PÍSMENA

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: PC SE NESPOUŠTÍ

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2011 13:34

Zkoušel jsi reinstalovat?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

wicKKy
nováček
Stav:

Příspěvekod wicKKy » 07 pro 2011 14:15

nejde, nemám cd, notebook jsem kupoval již s windowsama a jinak než bez cd reinstalovat neumím.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2011 14:16

Nemá recovery oddíl?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

wicKKy
nováček
Stav:

Příspěvekod wicKKy » 07 pro 2011 14:21

to nevim, asi ano, každopádně se k takovým funkcím ani nedostanu, nebo spíš včera jsem se k něčemu takovému dostal, byli tam možnosti obnovit celý systém, nebo jenom část a má data měla být zálohována v C: BACKUP ale teď už se nedostanu nikam, nebo nevím jak, protože jak sem říkal mám na výběr buď nouzový režim, režim se sítí, příkazový řádek - začnou se načítat ovladače a skončí to u classpnp.sys a opět setup is starting services a window cannot complete installation in safe mode. To continue installing Windows, restart the computer. No a pokud dám spustit normálně tak mi to řekne nejdřív Setup is starting services a potom windows could not complete the installation. To install windows on this computer, restart the installation. Ono to celé vypadá jak kdyby se windowsi reinstalovaly sami ale vždycky to prostě hodí hlášku a restart... :(

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2011 15:47) ---

prakticky problém je v tom že se nemůžu dostat do recovery oddílu a nemám cd. Když ze začátku startu mačkám f8 tak se mi objeví možnosti:
Safe mode
Safe mode with networking
Safe mode with command prompt

Enable Boot Loggining
Enable low resolution video (640x480)
Last Know good configuration (advanced)
Directory services restore mode
Debugging mode
Disable automatic restart on system failure
Disable driver signature enforcement

start windows normaly

-Když dám jeden ze tří safe modu tak se začnou načítat drivery a u classpnp.sys se to sekne a restartuje se pc. Pokud dám jakoukoliv z možných voleb tak se každopádně počítač restartuje a napíše mi to na obrazovku: windows errror recovery
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be he cause. To fix the problem:

1.insert your windows installation disc snd restart your computer.
2.Choose your language settings, and then click next.
3.click repair your computer

Other options:
If power was interrupted during startup, choose start windows normally

Safe mode
Safe mode with networking
Safe mode with commanding prompt
Last known good configuration (advanced)
Start windows normally
dále mám na výběr asi 25 vteřin času.
Opět jakákoliv možnost = restart a furt t samé...

wicKKy
nováček
Stav:

Příspěvekod wicKKy » 08 pro 2011 09:13

Další otázka, myslíte že by vadilo kdybych na opravu pc použil cizí cd s windows 7, nebo musím mít své vytvořené cd pro obnovu windows, které ale nemám. Protože jak je vidět jediná možnost je reinstal, nebo oprava z cd a já se k recovery oddílu, který v pc mám, nemůžu dostat.
Prosím o odpověď nebo jakoukoliv radu, nechce se mi to dávat do servisu.

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 08 pro 2011 11:26

Tady můžeš stáhnou Recovery Disc, nabootovat z něho a pak máš na výběr dvě metody:
V nástrojích pro opravu systému můžeš použít buď Startup Repair nebo System Restore a pokusit se systém obnovit z nějakého bodu obnovy
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”