Nefunkční mechanika DVD RW Vyřešeno
Re: Nefunkční mechanika DVD RW
Mě teď přestal fungovat i USB vstup na předním panelu. Je to jen náhoda nebo ti postupně taky všechno odchází???
Ne,zatím naštěstí jen ta mechanika. Kamarád mi doporučil tohle - http://laptop-notebooks-drivers.com/tag ... c-ad-7530b . Jenže,aby to dělalo něco jiného,než jen scanovalo,musí se to platit. Driver se mi stáhnout nepovedlo a než dávat 30usd za nějakej pochybnej program,radši koupím novou mechaniku a tuhle můžu věnovat někomu jinému 

Já právě nevím jestli to na jiný mechanice nebude dělat to samý. Zatím mi ještě nikdo z mých "kamarádů" jinou mechaniku nepůjčil, abych si mohl vyzkoušet, jestli mi u mě v počítači funguje. V úterý se snad dočkám a pokud mi tam ta jiná mechanika bude fungovat, tak si teprve koupím jinou. Před tím bych to radši moc neriskoval. A zkoušel jsi tvůj počítač komplet přeinstalovat? Já se na to chystám zítra jestli to pomůže...
Takže můj problém se mi podařilo vyřešit jediným způsobem. Přeinstaloval jsem celý počítač a mechanika už je aktivní. Každopádně děkuji všem co projevili zájem mi pomoct. Radek
Hm,to je fakt pruda. Kde si ty windy mohly ten ovladač zahrabat... Asi zavolám Biloj,jestli neví
. Reinstalovat se mi fakt nechce,mam to nainstalovane 4 mesice... Ale tobě gratuluji k rozchozeni mechaniky.

Takže po delším zkoušení a odinstalování všech vypalovacích programů a virtuálních mechanik,sem našel přes odinstalování programů windows,zbytky NERA,které se povedly odstranit až pomocí General clean tool a po restartu mechanika normálně jede. Takže jenom někde vysel nějaký odpad nera,který cosi změnil na mechanice. Tak kdyby někdo jinej měl stejný problém,může to být ono. 

Zdravím
Mám podobný problém. Mám XPčka a mechanika se mi taky nezobrazuje (na jiných počítačích funguje, v biosu se taky zobrazuje, přez její datový kabel se jiný harware načte) V nedávné době jsem dělala razantnější odisntalovávání programů. Když jsem tu četla to s tim Nerem, tak mě napadá, že by to mohlo být nějakým tím programem. Ale žádné vypalovací programy jsem neodinstalovávala (ale tedy, Nero tam mám taky). Mohlo by to být i nějakým přehravačem médií, který jsem odinstalovala? A kde bych mohla případně najít nějaké ty "zbytka programů" a jak je poznám?
Děkuji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 22:02) ---
Tak jsem nakonec zkusila i toho Nera (ale předtím mi to přišlo divné, protože jsme ho tam měli jakou dobu a nic se nedělo, a teď jsem odinstalovávala úplně jiné programy a najednou mechanika zmizla) ale tedy rovnou jsem to udělala přez General clean tool, a po restartu se mechanika zase normálně zobrazuje a funguje.
Tak to vypadá, že tomu Nerovi asi občas "šibne"
Mám podobný problém. Mám XPčka a mechanika se mi taky nezobrazuje (na jiných počítačích funguje, v biosu se taky zobrazuje, přez její datový kabel se jiný harware načte) V nedávné době jsem dělala razantnější odisntalovávání programů. Když jsem tu četla to s tim Nerem, tak mě napadá, že by to mohlo být nějakým tím programem. Ale žádné vypalovací programy jsem neodinstalovávala (ale tedy, Nero tam mám taky). Mohlo by to být i nějakým přehravačem médií, který jsem odinstalovala? A kde bych mohla případně najít nějaké ty "zbytka programů" a jak je poznám?
Děkuji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 22:02) ---
Tak jsem nakonec zkusila i toho Nera (ale předtím mi to přišlo divné, protože jsme ho tam měli jakou dobu a nic se nedělo, a teď jsem odinstalovávala úplně jiné programy a najednou mechanika zmizla) ale tedy rovnou jsem to udělala přez General clean tool, a po restartu se mechanika zase normálně zobrazuje a funguje.
Tak to vypadá, že tomu Nerovi asi občas "šibne"

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkuste Microsoft Fix it. Me to pomohlo a to sem mel uplne stejne problemy jako vy. Ted uz de vypalovacka i ctecka. :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2269
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51