Nefunkční mechanika DVD RW Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

devil99
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nefunkční mechanika DVD RW

Příspěvekod devil99 » 21 úno 2009 10:36

Mě teď přestal fungovat i USB vstup na předním panelu. Je to jen náhoda nebo ti postupně taky všechno odchází???

Reklama
Muck
nováček
Stav:

Příspěvekod Muck » 22 úno 2009 11:45

Ne,zatím naštěstí jen ta mechanika. Kamarád mi doporučil tohle - http://laptop-notebooks-drivers.com/tag ... c-ad-7530b . Jenže,aby to dělalo něco jiného,než jen scanovalo,musí se to platit. Driver se mi stáhnout nepovedlo a než dávat 30usd za nějakej pochybnej program,radši koupím novou mechaniku a tuhle můžu věnovat někomu jinému :x

devil99
nováček
Stav:

Příspěvekod devil99 » 22 úno 2009 11:53

Já právě nevím jestli to na jiný mechanice nebude dělat to samý. Zatím mi ještě nikdo z mých "kamarádů" jinou mechaniku nepůjčil, abych si mohl vyzkoušet, jestli mi u mě v počítači funguje. V úterý se snad dočkám a pokud mi tam ta jiná mechanika bude fungovat, tak si teprve koupím jinou. Před tím bych to radši moc neriskoval. A zkoušel jsi tvůj počítač komplet přeinstalovat? Já se na to chystám zítra jestli to pomůže...

devil99
nováček
Stav:

Příspěvekod devil99 » 26 úno 2009 13:25

Takže můj problém se mi podařilo vyřešit jediným způsobem. Přeinstaloval jsem celý počítač a mechanika už je aktivní. Každopádně děkuji všem co projevili zájem mi pomoct. Radek

Muck
nováček
Stav:

Příspěvekod Muck » 26 úno 2009 18:35

Hm,to je fakt pruda. Kde si ty windy mohly ten ovladač zahrabat... Asi zavolám Biloj,jestli neví :D . Reinstalovat se mi fakt nechce,mam to nainstalovane 4 mesice... Ale tobě gratuluji k rozchozeni mechaniky.

Muck
nováček
Stav:

Příspěvekod Muck » 09 dub 2009 21:20

Takže po delším zkoušení a odinstalování všech vypalovacích programů a virtuálních mechanik,sem našel přes odinstalování programů windows,zbytky NERA,které se povedly odstranit až pomocí General clean tool a po restartu mechanika normálně jede. Takže jenom někde vysel nějaký odpad nera,který cosi změnil na mechanice. Tak kdyby někdo jinej měl stejný problém,může to být ono. :D

Aniko
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Aniko » 11 pro 2010 10:32

Zdravím
Mám podobný problém. Mám XPčka a mechanika se mi taky nezobrazuje (na jiných počítačích funguje, v biosu se taky zobrazuje, přez její datový kabel se jiný harware načte) V nedávné době jsem dělala razantnější odisntalovávání programů. Když jsem tu četla to s tim Nerem, tak mě napadá, že by to mohlo být nějakým tím programem. Ale žádné vypalovací programy jsem neodinstalovávala (ale tedy, Nero tam mám taky). Mohlo by to být i nějakým přehravačem médií, který jsem odinstalovala? A kde bych mohla případně najít nějaké ty "zbytka programů" a jak je poznám?
Děkuji.

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 22:02) ---

Tak jsem nakonec zkusila i toho Nera (ale předtím mi to přišlo divné, protože jsme ho tam měli jakou dobu a nic se nedělo, a teď jsem odinstalovávala úplně jiné programy a najednou mechanika zmizla) ale tedy rovnou jsem to udělala přez General clean tool, a po restartu se mechanika zase normálně zobrazuje a funguje.
Tak to vypadá, že tomu Nerovi asi občas "šibne" :lol:

brisingr002
nováček
Stav:

Příspěvekod brisingr002 » 10 pro 2011 12:45

Zkuste Microsoft Fix it. Me to pomohlo a to sem mel uplne stejne problemy jako vy. Ted uz de vypalovacka i ctecka. :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Externi dvd mechanika
    od shockwave » 25 srp 2024 15:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2269
    od shockwave Zobrazit poslední příspěvek
    01 zář 2024 09:51
  • Nefunkční WiFi na Androidu
    od HxxxV » 26 črc 2024 20:59 » v Administrace sítě