rolovaci kolecko
rolovaci kolecko
dobrý den poridil jsem si novou mys x-710bk a mam problem ktery tu jiz byl ale nejak se nedoresil, takže abych mohl pouzivat vsech 7 tlacitek, konkretne v Autocad 2012, musim si nainstalovat editor pro x7..., ale po instalaci mi cad nezoomoje koleckem dolu a nahoru (nejcastejsi prikaz) a nastavit v cadu to bouzel nejde google odkazuje na nastveni v editoru, odinstalace a nainstalovani podobnych ovladacu vyzkouseno, mozny problem je ve win 7 kteri si stale davaji svuj ovladac na mys,predem dekuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: rolovaci kolecko
Zkus nainstalovat ovladač dodaný s myškou přes aktualizovat ovladač a navést jej při ruční aktualizaci na adresář, kde je ovladač uložen (asi CD).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
již jsem toto zkoušel ale reklo mi to že již nainstalovany a je to ten windows ovladac
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jej nejprve odinstaluj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
[C:\Users\nAkAshi\Desktop][/img]
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 21:43) ---
chtel jsem poslat foto mych ovladacu ale nejak se nezdarilo
jinak v ovladacich mam :mysi a jina polohovaci zarizeni.......a)mys kompatibilni s portem ps/2
b)mys kompatybilni s technologii HID
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 21:49) ---
jestli chapu dobre tak dle Tebe mam prosim te prvne odinstalovat b)mys k. s t. HID a pak nainstalovat driver z cd k mysi ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 21:43) ---
chtel jsem poslat foto mych ovladacu ale nejak se nezdarilo
jinak v ovladacich mam :mysi a jina polohovaci zarizeni.......a)mys kompatibilni s portem ps/2
b)mys kompatybilni s technologii HID
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 21:49) ---
jestli chapu dobre tak dle Tebe mam prosim te prvne odinstalovat b)mys k. s t. HID a pak nainstalovat driver z cd k mysi ?
Zpět na “Problémy s hardwarem”