Příspěvekod liborek » 07 led 2012 22:16
Sice jsem tenhle problém jaksi vyřešil,ale pořád nevím v čem byla chyba,tak tenhle dotaz.Ne jednom ze starších počítačů jsem měnil HDD.Byly tam dva Master a Slave na jednom "šráku"a na druhém byla mechanika DVD.Nic jiného jsem nedělal jen ,že jsem přehodil jeden HDD na menší abych ten větší upotřebil jinde.Po nastartování systému mě ovšem zmizelo ono DVD./Které bylo navíc na druhé kšandě.Ať jsem dělal, co jsem dělal nic nebylo platné/druhá mechanika,druhé kšandy,pomáhal jsem si i instalační disketou/.Pomohlo až jsem na desce přehodil ty kšandy mezi sebou tj,ty s HDD jsem dal do toho kde bylo DVD a opačně.
Nevěděl by někdo v čem byl problém?Jakto, že před výměnou to jelo normálně a pak ne.A přece by mělo být jedno kde mám co napojený?Ono je to už starší comp,všechno co už se nepoužívá, a tak je možný, že jsem něco opomněl, ovšem nic mě nenapadá.Rád bych byl ale v obraze pro případ, kdyby se mi stalo tohle znovu někde jinde.Dík.
Naposledy upravil(a)
liborek dne 09 led 2012 18:40, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.