Zdravím.
Mám doma pc. Je asi 4 roky staré. Ram 1,5 GB, procesor AMD Athlon, zdroj 400W, OS WXP HE, deska MSI K8T Neo-V.
Jsou s ním zajímavé problémy.
-když ho pustím, tak mi v biosu jede USB klávesnice normálně, ale jakmile nastartuje obrazovka s výběrem uživatelů OS, přestane fungovat. Přes PS2 to jede. V Biosu mám USB zapnuté a USB legacy (což je tuším jen boot?) taktéž. Další možnost, např. povolení USB klávesnice popř. myši, tam není. Jakmile přes PS2 zvolím uživatele a naběhne mi plocha XP, tak vložím do USB klávesnici, nainstaluje se ovladač a vše zas jede. Tak je to po každém spuštění.
-když ho pustím a zvolím uživatele, tak se mi vypne monitor (pouze pokud ho mám připojený na DVI, přes VGA na stejné kartě to šlape jak hodinky.
-instalační CD Win (chtěl jsem je přeinstalovat) mi nabíhá strašnou dobu (je fakt, že tam dávám Win7)..Chtěl jsem jen zkusit, jak se to bude chovat, když to nebude bootovat z HDD. A ve výsledku bych si počkal pár desítek minut jen na výběr jazyka.
-v biosu mám vypnuté zastavení načítání při chybě s ps2 klávesnicí a stejně mi to občas hodí chybu a zastaví to celé načítání
-program ComboFix spustím a sám se mi smaže (smazal se mi i z flashky...hajzl).
Paměti jsou otestované, HDD taky, zdroj jsem zkoušel vyměnit.
Kondenzátory na desce jsou v pořádku, ale prostě to chování mi nepřijde vůbec normální.
Ví někdo, čím by to tak mohlo být? Dá se nějak otestovat deska?
Omlouvám se, pokud jsem Vás připravil o čas, ale nikde jsem nenašel odpovědi na své otázky, tak to zkouším zde.
Předem díky za odpovědi.
Deska? Ano či ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3058
-
od šulda