Nefunkční stav baterie. Vyřešeno
Nefunkční stav baterie.
Zdravím potřebuji poradit mám Acer AOA 110 a přestal my ukazovat stav baterie.Systém mám win7 a doposud ukazatel fungoval bez problému ale zničeho nic se nezobrazuje stav ani po nahrání různých prográmků na info o baterii.Zkoušel jsem jinou baterii a žádná změna.Obnovení systému nelze mám osekanou verzi win7 kde to je nejspíše odebráno tudíž žádný bod obnovy není.
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční stav baterie.
Vítej na PC-Help!
V tomto by asi obnovení nepomohlo, spíš bych zkusil opravit systém pomocí instal.CD/DVD.
V tomto by asi obnovení nepomohlo, spíš bych zkusil opravit systém pomocí instal.CD/DVD.
Díky za přivítání. Jinak oprava nic nevyřešila tak předpokládám že mě čeká reinstal systému?
-
- Pohlaví:
Otázkou je, zda ta kontrola baterky je součástí systému, anebo jenom nějaká utilita přidaná Acerem?
Řekl bych že utilita to není jelikož jsem již systém instaloval jiný než tam byl takže důkladný formát a následně místo Xp tak instalace Win 7.Ze softu aceru tam není nic krom klasických ovladačů které jsem zkoušel přehrát.
Re: Nefunkční stav baterie. Vyřešeno
Po všech pokusech jsem nakonec přistoupil na reinstall systému a opět je vše v pořádku.Děkuji za snahu pomoci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4882
-
od amirinda
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2024 18:00
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2361
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2325
-
od p3v4x