Problém při spuštění pc
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém při spuštění pc
Prach je svině! Zkontroluj jak vypadají kondenzátory, zda nejsou nafouklé či vytečené a zda se točí všechny ventilátory.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Problém při spuštění pc
Sestavu bych teda jestli můžu poprosit navrhnout chtěl:-). A uvidím jestli to po tejdu znova kixne nebo ne. Mělo by to bejt bez OS. A teda i s tím HDD. Přibiližně za 8000 teda..do domácnosti že by to rozjelo i nějakou hru starší:-). Jenom pc bez myši, monitoru atd. Předem díky:-).
Grafárnu jsem ani vyměnit nestihl bohužel....ještě než jsem to vyfoukal tak to nešlo, pak jsem to otevřel a řekl jsem si že to vyfoukám, a když jsem viděl ten prach tak jem si řek že to ještě zkusím zapnout...a najednou to šlo. Takže pak by to už neměl význam vyměnovat když to šlo a nic bych nezjistil
.
A kondenzátory vypadaj vpohodě, a větráčky jedou vpohodě, jen ten na procesoru je trošku hlučnější.
Grafárnu jsem ani vyměnit nestihl bohužel....ještě než jsem to vyfoukal tak to nešlo, pak jsem to otevřel a řekl jsem si že to vyfoukám, a když jsem viděl ten prach tak jem si řek že to ještě zkusím zapnout...a najednou to šlo. Takže pak by to už neměl význam vyměnovat když to šlo a nic bych nezjistil

A kondenzátory vypadaj vpohodě, a větráčky jedou vpohodě, jen ten na procesoru je trošku hlučnější.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 4554
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 02:14