Notebook po startu extremne zamrza :(

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

xpanko
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Notebook po startu extremne zamrza :(

Příspěvekod xpanko » 14 úno 2009 15:44

Zdravym ,, mam taky trosku delikatny problem.. ,,totiz jedna sa o notebook asus z vista home premium,, a konkretne o to ze jakmile ho klasicky zapnem tak akoby sa nic nedialo my zacne nabiehat windows ,da sa vtedy i bes problemou dostat do biosu abo zapnut notebook v nudzovem rezimu,,..
,, proste ak uz ho necham bezat a nacte sa mi windows tak vypada ze vsetko je ok :,kurzor sa my pohybuje ,detekuje ikony ked sa nane znim postavim, idu mi hodiny a vse.. ,,ale staci mi z misou urobit len jeden klik a komplet vsetko zamrzne!!! :o ,,kurzorom mozem dalej hybat no to je vse..,, neda sa vypnut .. ,,nefunguje ctrl+alt+del ,,mozem ho zklopit delat co chcem ale pokial nevyndam baterku tak sa nevypne..,, max naskoci modra obrazovka.. :((

za kazdu odpoved ci radu vopred moooc dakujem.. :huh:

Reklama
ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: Notebook po startu extremne zamrza :(

Příspěvekod ReCall » 14 úno 2009 16:03

Zkus v nouzovém režímu ntb pročistit ccleanerem, regcleanerem a antivirem pokud to půjde.

xpanko
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod xpanko » 14 úno 2009 16:58

antivyrak mi nic nenasiel a regcleaner mi tam nejak nejde dostat cez flesku kedze je v nudzovom rezime..

xpanko
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod xpanko » 14 úno 2009 18:06

predchvilou som skusil z nudzoveho rezimu obnovit predchozi nastaveni systemu , a po restarte jak mi nabehol windows tak sa mi to stejnak zamrzlo a ked som zmacknul ctrl+alt+del tak po chvylke mi tam vyskocila varovna cedulka : Procesu prihlaseni se nepodarilovytvorit dialogove okno moznosti zabespeceni!!!

Selhani - Moznosti zabezpeceni!!!

a netusim fakt oco tomu notebooku ide.. :crazy:

este to je blbe ze tam mam integrovanu vistu a nemam knej CD ,, takze to reinstalovat asi nepojde...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 14 úno 2009 18:24

Pokud už k tomu booku byla Vista, tak by měla mít na disku Recovery oddíl, kde je záloha Visty a z něj to reinstaluješ. Při bootu bys měl mačkat určitou klávesu a ten Recovery oddíl se spustí a spustí se i instalace Visty, ale první ten Recovery oddíl musíš mít povolený v BIOSu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

problém
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod problém » 25 úno 2012 09:15

Ahoj, mám problém,
mám notebook SONY VAIO mám ho cca 1 rok a včera jsem ho normálně, jako vždy, zapla, zadala heslo, nápis zapínání a pak se jen objevil kurzor a černá obrazovka. a tak to je celou dobu, jen je tam kurzor a černé pozadí. Dál nic, nehnu s ním. nešel ani vypnout ani ctrl+alt+del, nereagoval vůbec na nic... tak jsem ho vypla dlouhým stlačením klávesy vypnutí. Vyndala jsem baterku, zase dala zpět... tentokrát mi najela i tapeta, ale žádné ikony, jen čas, jazyk. když najedu i na ten čas, hned tam jsou přesýpací hodiny. PC nereaguje. v Nouzovém režimu jede. Jsem začátečník, tak jestli by mi mohl někdo poradit a vysvětlit krok po kroku, co mám udělat, budu nesmírně vděčná. Prosím o pomoc. Děkuji moc o každou radu. Ahoj Peťa.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”