Monitor + voda
Monitor + voda
Dobrý den mám problém omylem jsem polil stůl a trocha vody šla i na monitor od notebooku a zbytek co byl na stole zasáhl jen baterku a to jen vnějšně a zbytek notebooku byl suchý, voda byla jen na displeji nedostala se do spárů, nebo jsem si toho nevšiml, ale při vypnutí a zapnutí je displej ztmavený, spíše úplně tmavý a jsou tam vidět jen některé nejvíce bílé okraje a ty taky moc ne, v notebooku nepíská nic a ani nepípá. Stačí když nějak vyschne ?.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor + voda
Především si ho vůbec neměl zapínat a nechat alespoň 2 dny vyschnout, což teď udělej a modli se. P.S. Ani se neopovažuj ho položit na radiátor nebo foukat fénem.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
On už byl přitom zaplej, takže jsem ho vypl a vytřel
-
- Pohlaví:
Nech ho opravdu ty dva dny, snad to byla čistá voda? A baterku se zdrojem také osuš.
Jo byla to čistá voda ona to zespodu schytala jen ta baterka a to jen povrchově, nejhorší je že to není můj notebook, tak doufám že se to rozjede.
Tak při vracení použij osvědčenou frázi "to už bylo" 
>>>Poz. Doufám že to nemyslíš vážně!
<<<
El Diablo

>>>Poz. Doufám že to nemyslíš vážně!

El Diablo
Just Fucking Google It!
No on u toho notebooku zrovna seděl, já jsem šel dát vodu do konvice a rup a bylo to :-/
Edit: A když tak kolik by to stálo, podle toho co jsem si všiml to vypadalo když to vypadlo tak jako podsvícení, musí se u toho měnit celý displej či tak něco. Jedná se o hp compaq 6735s ??
Edit: A když tak kolik by to stálo, podle toho co jsem si všiml to vypadalo když to vypadlo tak jako podsvícení, musí se u toho měnit celý displej či tak něco. Jedná se o hp compaq 6735s ??
-
- Pohlaví:
Zatím se tím netrap, ale počkej ty dva dny až to vyschne. Pokud by tam voda udělala nějakou paseku, pak jistě nezničí displej, ale nějakou elektroniku, potažmo desku.
No jo to se řekne, já su úplně na přášky, zrovna jsem si koupil telefon jsem úplně vyždímaný a představa že bych musel platit např. displej ve mně vyvolává tak trochu paniku při nejhorším doufám jen v poškození invertor
-
- Pohlaví:
Když myslíš že ti to pomůže, koukni sem: http://www.abax.cz/ , ale obecně - problémy se řeší když jsou!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11009
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41