Problém s Notebookem, prosím o radu
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém s Notebookem, prosím o radu
Zdravím lidičky, mam Notebook Extensa 5430. V sestavě mám AMD Atlon 64 X2 dual-core procesor QL-62-2Ghz,1MB L2 Cache,,,,Ati Radeon HD 3200, 3GB DDR3, 320 GB Harddisk a v baliíčku Windows 7. Můj problém spočívá v tom, že mi přestal sám od sebe fungovat, v čera jsem byl na notebooku a vše šlo, vypl jsem ho a dnes ráno jsem ho zapl, ale nic nejde. Monitor je černý a nic se neukazuje. Divné je že mi svítí zeleně dioda a slyším běžet větrák. Disk nečte. Vlastně to upřesním. Svítí jen zeleně dioda, že notebook běží, ale nejde obrazovka a nic nejde. Vyndal jsem baterii a vyzkousel jsem zapnout notebook jen prez kabel a to taky nepomohlo. Nevíte někdo co bych měl udělat? Znamej tvrdil, že se něco spálilo, ale to by nešla dioda , která zobrazuje, že notebook běží.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Notebookem, prosím o radu
Ta dioda znamená, že do desky jde proud, nic jiného. Každopádně nemůžeš udělat nic jiného, než to poslat do servisu. U laptopu není diagnostika/testování tak snadné jako u PC. Nejde říct, ať vyndaš baterku CMOS, nebo si půjčíš od známého zdroj, nebo grafiku.
Maximálně Ti můžu doporučit servis, kde to dělají dobře a za rozumné peníze (ač stále 3x dražší než u servisu desktop PC) www.abax.cz
Maximálně Ti můžu doporučit servis, kde to dělají dobře a za rozumné peníze (ač stále 3x dražší než u servisu desktop PC) www.abax.cz
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Notebookem, prosím o radu
Hmm, pod rukama mi prošly 2 Extensy s tim samym problémem, ale nevim co bylo příčinou, většinou šly rovnou na nd, u týhle modelový řady nb je to asi dost častej problém, jinak plně souhlasim s d1amondem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2498
-
od Zivan