Zdravím,
po zapnutí Desktopu na monitoru:
1) Kontrola HW po startu - bílý pruh nalevo případně bílý rámeček okolo obrazovky
2) ikony pro přihlášení k profilu- vše je normálně zobrazeno
3) po přihlášení - černá obrazovka, zelené pruhy (případně jiné barvy)
Připojení Desktopu: D-Sub/DVi = stejný výsledek
Připojení monitoru k NTB (přes HDMI/D-SUb) = všechno v pořádku
GK: Leadtek Winfast PX8800 GT
Závěr: S největší pravděpodobností je GK KO, že?
Pruhy přes monitor
Re: Pruhy přes monitor
Tak jesli ti monitor funguje na jinem pc bez problemu tak grafika asi bude KO jak rikas
Ale jeste bych tu grafiku klidne vyzkousel v jinem pc.

AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Tak nevím... Odebral jsem ovladač, respektive HW ve správci zařízení. Všchno jelo. Updatoval jsem tedy automaticky driver (výrobce nemá ke stažení pro WIn7). Provedl se restart. Již při nabíhání PC a kontrole HW byl zobrazen bílý pruh na levé straně + i na spodní stramě. Pak se zobrazil výpis a písmo bylo již rozhozené (nečitelné).
Teď se zobrazil výběr profilů a přes obraz jsou svislé skupiny pruhů, které se zobrazují cca po 2cm vedle sebe...
Na MB není D-sub výstup. Jediná možnost zobrazení je grafika...
Aktuálně jsem odebral grafiku znovu - pruhy jsou stále viditelné i při změně rozlišení... Restart - pruhy stále, obraz dobrý - PC mě vyzvalo k restartu. Po opětovném naběhnutí - pruhy na startu přetrvávájí, profilová obrazovka OK, přihlásím se - modro-bílý obraz... Automatický restart, pruhy při startu, přihlášení OK, po přihlášení se už nic neukáže.... Tvrdý reset, rozhozené, bílo-zelené písmo při načítání ... Dále jak "Spouštění Win" se nic neukáže - pruhy přetrvávají...
IMHO - ovladač GK by neměl vliv na pruhy při startu, ne? Tak se ještě nenačítají ovladače...
Teď se zobrazil výběr profilů a přes obraz jsou svislé skupiny pruhů, které se zobrazují cca po 2cm vedle sebe...
Na MB není D-sub výstup. Jediná možnost zobrazení je grafika...
Aktuálně jsem odebral grafiku znovu - pruhy jsou stále viditelné i při změně rozlišení... Restart - pruhy stále, obraz dobrý - PC mě vyzvalo k restartu. Po opětovném naběhnutí - pruhy na startu přetrvávájí, profilová obrazovka OK, přihlásím se - modro-bílý obraz... Automatický restart, pruhy při startu, přihlášení OK, po přihlášení se už nic neukáže.... Tvrdý reset, rozhozené, bílo-zelené písmo při načítání ... Dále jak "Spouštění Win" se nic neukáže - pruhy přetrvávají...
IMHO - ovladač GK by neměl vliv na pruhy při startu, ne? Tak se ještě nenačítají ovladače...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč ten monitor nevyzkoušíš na jiném pc ať máš jistotu?
Monitor jsem připojil stejným kabelem k NTB (přes D-Sub) a pro jistotu i HDMI... Všechno je v pořádku. Nikde žádné problémy.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsi přišel na to ,že výrobce nemá ovladač?http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usNa stažení vyber zem z evropy a budou v češtině.
Pokud je obraz blbne už při bootu tak je špatná grafika, nebo deska.
Btw, teploty?
Btw, teploty?
Just Fucking Google It!
Hledal jsem je přes Leadtek .. začal jsem je tedy stahovat. Teď jsem znovu pustil DeskTop - po startu zase nalevo a dole bílý pruh. Zbytek je zatím celý OK... Tak uvidím po přeinstalaci.
Ale proč jsou ty pruhy na začátku? V této části se ještě ovladače nenatahují...
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Dub 2012 19:04) ---
Takže: Stažené ovladače nelze nainstalovat - vždy to skončí fiaskem, prostě nelze, vždy failed.
Je to grafická karta. Provedl jsem následující: Odpojil HDD, abych vyloučil chybu SW tak jsem odpojil HDD (napájení i data). Spustil Live CD ubuntu a ejhle - opakoval se bílý pruh na levé a spodní části monitoru. Když nabíhala grafika, tak přes logo (nabíhání) byly pruhy + jakmile se zobrazil výběr jazyka, tak v levé části bylo cca 5 silných, bílých pruhů...
Tímto jsou tedy vyloučeny SW ovladače i vada monitoru (NTB přes stejný kabel jede v pořádku...).
Ale proč jsou ty pruhy na začátku? V této části se ještě ovladače nenatahují...
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Dub 2012 19:04) ---
Takže: Stažené ovladače nelze nainstalovat - vždy to skončí fiaskem, prostě nelze, vždy failed.
Je to grafická karta. Provedl jsem následující: Odpojil HDD, abych vyloučil chybu SW tak jsem odpojil HDD (napájení i data). Spustil Live CD ubuntu a ejhle - opakoval se bílý pruh na levé a spodní části monitoru. Když nabíhala grafika, tak přes logo (nabíhání) byly pruhy + jakmile se zobrazil výběr jazyka, tak v levé části bylo cca 5 silných, bílých pruhů...
Tímto jsou tedy vyloučeny SW ovladače i vada monitoru (NTB přes stejný kabel jede v pořádku...).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 12842
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 16
- 10549
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 10916
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 4486
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 19070