Externí disk na mém notebooku nefunguje
Externí disk na mém notebooku nefunguje
Dobrý den, mám externí disk 1 tb od toshiby, který normálně funguje na všech pc, jen na mém notebooku, přestal nedávno pracovat, dříve normálně fungoval, nyní mi to ve správci zařízení píše, řadič velkokapacitního paměťového zařízení, s otazníkem, když dám aktualizovat software ovladače, tak to píše, Nebylo možné nainstalovat řadič velkokapacitního paměťového zařízení.. Nevíte někdo co stím, předem Děkuji za jakoukoliv pomoc..
Naposledy upravil(a) Ltb dne 21 dub 2012 22:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Externí disk
Vítej na pc-help.cz
Než mě napadne něco dalšího, zkoušel jsi bod obnovení?, dále jestli bylo přibaleno k disku nějaké cd/dvd (jestli máš nejnovější software nainstalovaný)...Tohle půjde vyřešit. Počkej si na odborníky tady :)
Než mě napadne něco dalšího, zkoušel jsi bod obnovení?, dále jestli bylo přibaleno k disku nějaké cd/dvd (jestli máš nejnovější software nainstalovaný)...Tohle půjde vyřešit. Počkej si na odborníky tady :)
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: Externí disk na mém notebooku nefunguje
Bod obnovení jsem nezkoušel, jinak žádné CD k tomu nebylo a ani když dám odebrat ovladač a resetuji PC, tak nic, naběhne instalace softwaru ovladače zařízení a potom to napíše, nebyl nalezen ovladač, ani jiný kabel nepomohl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3112
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22