2x BSOD + minidump Vyřešeno
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
2x BSOD + minidump Vyřešeno
Jednou po půl hodině se mi dole objeví USB zařízení nebylo rozpoznáno a odpojí se wi-fi adaptér a během 2 minut BSOD
minidump - http://leteckaposta.cz/519969629

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 2x BSOD + minidump
Bude to HW závada přímo toho WiFi adaptéru. Procík detekuje timeout při operaci s tím adaptérem a tak nechá zastavit operační systém. Je vyhozena BSOD s chybovým kódem WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR - BUSLG_GENERIC_ERR_*_TIMEOUT_ERR a je vymalováno.
Ještě sem hoď protokol událostí: V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém, vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz
Ještě sem hoď protokol událostí: V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém, vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 2x BSOD + minidump
Díky za odpověď. Už jsem to vyřešil tím, že jsem usb wi-fi adaptér vytáhl z usb hubu a dal jsem ho normálně přímo do pc. Už je to v pořádku. Díky za pomoc 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 7769
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
01 dub 2025 12:37