PC se po cca 3 sekundách běhu restartuje Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
PC se po cca 3 sekundách běhu restartuje
Zdravím všechny. Stal se mi takový problém předevčírem zapnu PC, tak jako jindy a najednou se roztočili ventilátory a asi po 3 sekundách se PC restartoval. Od té doby se takto restartuje PC pořád dokola (3s se točí větráčky, nedojde ani k rozsvícení monitoru a tak se to pořád opakuje). Vyzkoušel jsem grafickou kartu v jiném PC a ta je v pořádku. Za další jsem zkoušel jiný zdroj a reaguje to úplně stejně jako s tím mým zdrojem. Pak jsem přeházel a všemožně kombinoval paměti bez výsledku. Napádá mne ještě základní deska nebo procesor, ale to nemám kde odzkoušet. Jedna taková zajímavost, pokud vyndám z graf.karty přídavné napájení tak se vše točí, poté pípne, že čekána grafiku,ale nedochází k samovolnému restartování PC. Pokud je přídavné napájení zapojené tak se PC pořád dokola restartuje. Proto se ptám není zde někdo kdo měl podobný problém a nebo někdo kdo je schopen říct jestli mohla např. odejít sběrnice PCI-Express. Předem děkuji za všechny nápady a rady.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 03 srp 2011 12:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu, původní "Problémy se spuštěním PC" nahrazen
Důvod: Úprava nadpisu, původní "Problémy se spuštěním PC" nahrazen
-
- Pohlaví:
Re: Problémy se spuštěním PC
Vítej na PC-Help!
Pro začátek - při staru mačkej F8 a v nabídce zakaž automatické restarty. Potom napiš co to vypisuje za chybu.
Pro začátek - při staru mačkej F8 a v nabídce zakaž automatické restarty. Potom napiš co to vypisuje za chybu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mačkat při startu F8 nemá ani smysl, poněvadž nedojde ke kontaktu GK s monitorem. Jak jsem psal GK s přídavným napájením opětovně restartuje a když to napájení GK vyndám tak se jen točí všechny ventilátory, ale čeká právě na to napájení, aby mohl pokračovat s ověřováním komponent. Nevím přesně jak se to rozjíždí a v jakém pořadí dochází k ověřování komponent (tím myslím sáhne na procesor=>paměti=>graf.karta). Ale mám takový pocit, že zrovna v ten moment kdy má dojít po zapnutí k zobrazení na monitoru se PC restartuje.
-
- Pohlaví:
IMHO by se nouzový režim spustil přes integrovanou GK.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se po cca 3 sekundách běhu restartuje
Takže se domnívám, že problém je v grafické kartě, ale nechápu proč viz.pokračování odpovědi. Tu svou GK MSI 9800GT-OC jsem nejdříve zkoušel ve dvou jiných PC a funguje bez problémů. Poté mne napadlo si půjčit od kamarádů Asus GTX560 a ATi HD 5750 Gigabyte a vyzkoušel je ve svém PC = funguje vše bez problémů. Tak jsem z toho tak trochu mimo. Mám GK, která je v pořádku, ale moje základní deska se rozhodla, že se s ní najednou po 3 letech nebude kamarádit ? Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto problémem ? Předem děkuji za nápady. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím Vás, poradíte mi prosím,,dám normálne vypnúť PC, kliknutím na ,,Vypnúť" aj sa sám vypne...normálne ,ale v zápätí sa spustí sám ,asi po 20-30 sekundách a funguje...ako spraviť nastavenia..? treba ísť cez ,,možnosti napájania " ...,ako dalej.? aké kroky treba spraviť.?
prosím podrobné vysvetlenie,ako a čo presne nastaviť, aby sa sám znovu nezapínal....
prosím podrobné vysvetlenie,ako a čo presne nastaviť, aby sa sám znovu nezapínal....
-
- Pohlaví:
To johnbohumil založ si prosím vlastní samostatné téma a nepleť se do cizího - podle pravidel!
Navíc rok starého!
Navíc rok starého!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se po cca 3 sekundách běhu restartuje Vyřešeno
Tak, tak. Tady to zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2723
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48