Blokování funkcí když dojde barva u HP OfficeJet 4500
Blokování funkcí když dojde barva u HP OfficeJet 4500
Koupili jsme tiskárnu HP OfficeJet 4500 a nyní se objevil problém. Došel barevný testovací toner, hlásí výměnu toneru, ale bohužel zablokovala všechny ostatní funkce, včetně scanování, kvůli kterému jsme tuhle tiskárnu vlastně pořizovali. Existuje nějaká možnost obejít blokování ostatních funkcí při nedostatku barvy v tonerech? Předem díky za odpověď Bára
-
- Pohlaví:
Re: Blokování funkcí když dojde barva u HP OfficeJet 4500
Někde v nastavení tisku bude nastavení "Používat pouze černou tiskovou kazetu" apod.
Není to toner, ale inkoustová cartridg.
Není to toner, ale inkoustová cartridg.
Tak bohužel ani to nepomohlo, stále je displej na tiskárně blokovaný hláškou, že došlo k chybě s tiskovou kazetou...
-
- Pohlaví:
Možná pomůže když se ta barevná vyndá, HPčka dělají podobné problémy aby donutily člověka nakupovat.:-)
To už jsem taky zkoušela, ale bohužel bez úspěchu. Když jsem tiskárnu kupovala a hledala jsem informace, tak jsem v nějakém fóru narazila na informaci, že se dá tohle blokování nějak zrušit, ale týkalo se to jiné tiskárny, tak jsem tomu nevěnovala pozornost a teď už to bohužel nemůžu najít. HP už neví, co by vymysleli, aby zvýšili prodej. Dokázala bych pochopit, že by třeba tiskárna netiskla, ale ona ani nescanuje a to mě vážně rozčílilo...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 16226
-
od ja2311
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:08