Zdravím.
Před asi 2 týdny jsem si koupil nový notebook, Lenovo Y570 (verze s i5 procesorem). Zprvu všecko jelo jak má, ale asi po týdnu jsem začal zaznamenávat drobné, ani ne sekundu trvající záseky zvuku (který se jakoby na okamžik zacyklí, nebo jak to nazvat), jak z repráků, tak ve sluchátkách. Jsou nepravidelné, PC se takto může "drbnout" dvakrát v jedné minutě, nebo naopak jede v pohodě třeba hodinu (i když to bude nejspíš tím, že něco poslouchám jen tak 1/2 času). Na video záseky vliv nemají. Ale stává se to naprosto ve všem co obsahuje zvuk, při hraní hry počínaje, na YT videích konče. NTB je pořád softwarově skoro jako nový, nainstaloval jsem do něj jen 3 hry a několik základních programů (CCleaner, Office, WinRar, Firefox, Javu, Adobe reader a tak). Není to chyba nějak fatální, taky hodně nevyzpytatelná (zrovna před zasláním tohoto dotazu jsem přes 10 minut marně čekal aby se zvuk zase škubnul) a vlastně chod PC nijak neomezuje, jenže se bojím že mě to dřív nebo později začne opravdu otravovat.
Podezírám předinstalovaný McAfee antivirus, který celkem často otravuje s aktualizacemi a nebo ovladače zvuku, ale s těmi to moc dobře netuším jak na notebooku vlastně fungují. Ale celkově vůbec netuším, co by mohlo být příčinou. V procesech mi nejvíce zabírá paměť firefox a skype, jinak v pořádku.
Drobné záseky zvuku (video, hry, hudba)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2314
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek