Jak zatížit notebook na maximum? Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Mkopajda
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jak zatížit notebook na maximum?

Příspěvekod Mkopajda » 05 črc 2012 15:11

Mám problém se svým notebookem. Jednou jsem naměřil teploty na procesoru 99 stupňů. Přemýšel jsem, že ho dám k reklamaci. Ale tedkdyž jsem ho zazížil, tak jsem se s tima teplotama nedostal tak vysoko, protože jsem už nedokázal ho tak zatížit. Tak bych potřeboval poradit jak zatížit notebook na maximum, abych sledoval teploty. Mylím, že má nedostetečné chlezení. Přemýšlel jsem, že si nainstaluju hru a tím to zkusím zatížit, ale potřeboval bych něco u čeho nemusím sedět a hrát to. Díky

Reklama
TheSpeedding
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak zatížit notebook na maximum?  Vyřešeno

Příspěvekod TheSpeedding » 05 črc 2012 15:12

program OCCT nebo render nějakého videa ... já sám byl překvapen, že render videa zatíží procesor víc než nějaký stresový prográmek, jelikož teď jsem renderoval par videí a teplota byla 75°C - při těch stresových programech jsem nikdy nenaměřil víc, než 65°C ...
Intel Core i7 2600 + Corsair Hydro H60, MSI GTX 970 4 GB, Corsair 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Intel 520 120 GB, HDD WD Green 1 TB, Seasonic X-760
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak zatížit notebook na maximum?

Příspěvekod Pic » 05 črc 2012 15:21

Při současných teplotách nad 30°C to není nic divného, že se notebook přehřívá při hraní náročnější hry.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”