Nejde naformatovat HDD Vyřešeno
Nejde naformatovat HDD Vyřešeno
Ahoj mam nově koupenej hdd z aukra je asi 2měsíce stary a nejde naformatovat když ho připojim přes ide kabel do pc taky nejde když ho dam do kompu a pomoci original cd ho chcu naformatovat taky nejde přes HDD Low level format mi to napiše 100% a pak při otevření to napiše není z formatovany poradite mi nekdo prosim předem dekuji za odpověd
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde naformatovat HDD
Asi dobrá koupě.Co to je za disk?
western digital 500GB Pata 16MB Cache
CPU:Intel Core i7 -3610QM, 2.3GHz Ram 8GB HDD 1TB GPU:Nvidia Geforce GT 630M 2GB OS: Windows 7 Ultimate 64b
a co stim mam dělat ??
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě připojit podle návodu a případdě dát i jumper.
-
- Pohlaví:
Low level format není klasické formátování. Můžeš zkusit utilitu od výrobce, nebo ručně nejdří fdisk, vytvořit oddíly a pak zformátovat.
podle navodu jsem to zapojil a pořád nejde a fdisk ?? mužeš dat kdyždat odkaz na stahnutí dik
ja se vtom neviznam radeji bych potřeboval stručnejši navod v bodech nejlepe
-
- Pohlaví:
Buď si sežeň fdisk z některé starší verze windows, nebo použij třeba některý z nástrojů pro partition na HirensBootCd http://www.hirensbootcd.org/download/ nebo můžeš použít fdisk z libovolného linux installeru. Pokud spustíš fdisk, pak se dotáže na disk, ze kterým chceš pracovat. Upozorňuju, že si musíš být 100% jist, pokud fdisk pustíš na svůj disk s daty pak o ně velmi lehce přijdeš.
Dále - pokud fdisk najde nějaké oddíly, pak je odstraň. Pokud žádné nenajde, pak oddíl vytvoř. Restartu a zkus znovu formátovat.
Dále - pokud fdisk najde nějaké oddíly, pak je odstraň. Pokud žádné nenajde, pak oddíl vytvoř. Restartu a zkus znovu formátovat.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud tímhle způsobem tak modrásek sem už dal celý postup jak se to dělá.Mě by asi víc zajímalo,když to správně zapojil tak jak vypadá to správné zapojení(všech disků).Možná,že to zkusí napsat.
Zpět na “Problémy s hardwarem”