Nezapíná se PC .. Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nezapíná se PC ..
Ahoj, mam problem se sestavováním PC. Mám novou skříň tažke musím celkově to poskladat.. problem je v tom ,že se mi nechce zapnout, ani zdroj. dokupoval jsem si procesor AMD Phenom II X4 965 ,a ktomu zákl. desku MSI 760GM-E51 (FX) .. myslite že by to mohlo byt zdrojem ? je funkční,jestli bych neptřeboval jinší, totiš vede z něj nějaky konektor ktery nevim kam patří do desky.. má 8pinu .. děkuji za radu.
Re: Nezapíná se PC ..
Konektory navíc na zdroji se nezabývej, hlavně aby mu nějaký pro tvůj MB nechyběl. Pokud Ti to nechodí, patrně jsi při sestavování udělal nějakou chybu (tedy pokud jsou komponenty nové nebo ověřené). Není to totiž jen o tom "to poskladat..".
Z Tvých dosavadních příspěvků je znát, že o problematice HW toho moc nevíš, zkus si někoho sehnat, kdo by Ti radil a kontroloval Tě v reálu. Myslím, že přes PC-help to nebude to pravé ořechové.
Z Tvých dosavadních příspěvků je znát, že o problematice HW toho moc nevíš, zkus si někoho sehnat, kdo by Ti radil a kontroloval Tě v reálu. Myslím, že přes PC-help to nebude to pravé ořechové.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
OK.. dík
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nech v PC jen základní desku s procesorem, jednou pamětí RAM a GK. Vše ostatní odpoj a zkus PC spustit. Pokud naběhne, tak s chybou protože není připojen pevný disk. Postupně vždy při vypnutém PC připoj další jednu součást - disk atd. a otestuj zdy PC naběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nezapíná se PC .. Vyřešeno
Díky..! uz funguje... )
Zpět na “Problémy s hardwarem”