Ahoj koupil jsem si tento externí HDD (akorát s USB 3.0): http://www.alza.cz/samsung-2-5-m2-po...ny-d237784.htm.
Mám ho od února a vždy fungoval bez problémú. Včera jsem si tam chtěl hodit Star Wars II HD, ale to mělo více než 4GB (HDD mam naformátovaný na FAT 32, kvůli PS3), tak jsem našel návod jak to tam dát přes to total comander:http://forum.slunecnice.cz/index.php?topic=578.0. Tak jsem to podle toho návodu zkusil a vždy mi to při slučování souborů napsalo chybu, že nejdou sloučit. Zkoušel jsem to několikrát za sebou a na různých filmech a dělalo to pořád to samé. Když mě to přestalo bavit, tak jsem ten HDD normálně odpojil od počítače a počítač vypnul, ale dnes když si tam chci nakopírovat něco (i když to má třeba 80MB) tak se to kopíruje strašně pomalu ( rychlostí kolem 700Kb/s), když kopíruju z disku do počítače tak to jede kolem těch 50 MB/s. Nevíte někdo co s tím ?
Mám Windows 7 Home premium.
Budu rád za každou radu.
Pomalý externí HDD
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalý externí HDD
To slouceni ti samozrejme na exteraku s FAT32 neprojde!
Disk zkontroluj chkdiskem (pravym tl. na nej - Vlastnosti - nastroje - Kontrola disku) s opravou chyb.
Disk zkontroluj chkdiskem (pravym tl. na nej - Vlastnosti - nastroje - Kontrola disku) s opravou chyb.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Vítej na fóru PC-HELP!
Jinak pokud nechceš na disku NTFS a zároveň ho nehodláš provozovat na Ixpéčkách (ale tam se dá doinstalovat záplata), osobně bych jako filesystém zvolil ExFAT.
Jinak pokud nechceš na disku NTFS a zároveň ho nehodláš provozovat na Ixpéčkách (ale tam se dá doinstalovat záplata), osobně bych jako filesystém zvolil ExFAT.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mylosi: PS3 (kvuli ktere ma FAT32) exFAT stale neumi!
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ahoj dík všem za odepsání, rozhodl jsem se disk zformátovat a rozdělit na 2 oddíly jeden NTFS a druhý FAT 32. Uvidím co to udělá jestli to bude fungovat. Můžete mi někdo poradit nějakej dobrej program na rozdělení HDD ?
Jestli na něm nemáš data (anebo jestli o ně můžeš bez problémů přijít), pak použij správu disků ve Windows – zásadní výhoda: nic nemusíš instalovat. Jinak je to asi jedno, třeba EASEUS Partition Master.
Jinak tuším, že W7 už to ve správci disků umějí taky bez ztráty dat.
Jinak tuším, že W7 už to ve správci disků umějí taky bez ztráty dat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Díky vyzkoušim to.
Tak jsem to dneska chtěl zformátovat a když dám normálně formátovat, tak se nic neděje, jako by to vůbec nereagovalo (nechal jsem to 30 minut běžet a nic).
Zatím vyřešeno
Zatím vyřešeno
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3355
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45
-
- 10
- 5005
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
- 3
- 3137
-
od kecalek
18 lis 2024 12:22
-
- 3
- 2290
-
od shockwave
01 zář 2024 09:51
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3302
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”