Zdravím, mám Assus eee 1005 PXD, win7 32bit, a přestali mi fungovat funkční klávesy Fn + F11, F12 atd. Nejde tedy zesilovat/zeslabovat ani vypínat zvuk a režim úspory energie. Nevyskakují ani pop - up okna k tomu přidružená.
Hledal sem různě a už se to někde i řešilo, ale nepomohlo ani přeinstalování ovladačů..ikdyž ani nevím, jaký je k tomuto přesně potřeba. Nainstaloval jsem i ATP hotkey, jak se někde ve vláknu radilo a také nic. Takže už nevím, tak žádám o radu. Předem díky za rady.
Nejdou mi funkční klávesy na Assusu eee
Re: Nejdou mi funkční klávesy na Assusu eee
Myslím že funkční klávesy byl nějaký program již předinstalovaný - nesmazal sis jej ? Případně jdi na stránky Asus, tam mají ty programy ke stažení.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
No tím si právě nejsem jistej, jestli sem něco omylem neodebral. Každopádně jestli jo, tak nevím jak se to jmenuje. Jinak to řešilo už pár lidí na netu, a přestalo jim to jít taky zničeho nic...tak těžko říct. Každopádně ty rady, co jim tam údajně pomohly u mě nezabíraj. Jsou to už starší příspěvky, tak nevím.
Takže žádná rada? ..Než to tu uzavřu a půjdu to prubnout s reklamací.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nefunguji nahodou primo bez Fn?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Bez Fn fungují, ale jiné volby. S tlačítkem Fn to má zesilovat a zeslabovat zvuk.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9349
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”