Dobrý den,omlouvám se zda jsem v špatné rubrice,ale nutně rychle bych potřeboval poradit zda k této sestavě
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... SQ010YO601
+
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001CP5
sedí monitor,který je v košíku,neboť dnes mi ta sestava přišla a monitor při zapojení do PC nefunguje.Zapne se monitor,naběhne logo výrobce a pak nic.Při tom nabíhání navíc jsou vidět černé pixely na různých místech a obraz vypadá fakt špatně.Monitor s PC si myslim že je zapojen správně (zkoušel jsem různé varianty i).Zítra monitor jede na reklamaci a já bych se chtěl zeptat zda by nebylo lepší ho vyměnit za jiný,nebo zda byla chyba jen v tom jednom kusu,který mi přišel? Předem děkuju.
Nový monitor při zapojení do PC nefunguje
Nový monitor při zapojení do PC nefunguje
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 črc 2012 21:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Monitor,prosím rychle
Než pojede na reklamaci, zkus ho s funkčním PC!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
PC jsem si nechal složit u alfacompu,takže tam by problém být neměl nebo je to možné a proč si myslíte že je nefunkční? Navíc jinde ho zkusit nemůžu,zkoušel jsem ho u mininotebooku a tam to bylo stejné.
Já si nemyslím, že je nefunkční. Jen jsem se zeptal na základě Tvých prvotních informací! Že jsi ho jinde zkoušel, jsi mi předtím nesdělil, že ho jinde zkusit nemůžeš je alibismus a výmluva.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Když je to pravda, tak to výmluva není :) Jinak.Je to PC s monitorem kompatibilní?Je možné normální zapojení?Protože nerad bych ho zase vracel příště.
Nevidím jediný důvod proč by se měl monitor k PC připojovat jinak, než některým z obvyklých způsobů. Vzhledem k výstupům grafiky a vstupům monitoru by to při správném zapojení mělo fungovat. Zkoušel jsi to propojit pomocí HDMI?
PS. A nemá ten monitor ruční přepínání vstupů přes menu?
PS. A nemá ten monitor ruční přepínání vstupů přes menu?
Jen pomocí VGA kabelů jsem to zapojoval.HDMI mi s tím neposlali.
Má tam nastavení na vstupy jenže k nim se nedostanu když se monitor nechce zapnout.A na PC a cosi ještě v návodu psali že jsou zapojeny automaticky.
Má tam nastavení na vstupy jenže k nim se nedostanu když se monitor nechce zapnout.A na PC a cosi ještě v návodu psali že jsou zapojeny automaticky.
Tvoje grafika nemá VGA výstup, pouze DVI, HDMI a 2x mini DisplayPort!?? Pokud jsi připojil VGA na výstup z MB, pak patrně v BIOSu budeš muset zatím přepnout na interní grafiku, než budeš mít odpovídající kabel, a pak to zase přepnout zpět.
Na to mi poslali dodatečný konektor.Ten píchnu do grafiky a na to zapojím vga..
Promiň, ale leze to z Tebe jak z chlupaté deky. Jak jsem tak četl specifikaci monitoru, co takhle jej zkusit připojit na DVD rekordér, přehrávač apod.? Mělo by to chodit. Pokud nebude, reklamuj.
-
- Pohlaví:
Ty máš asiTOTO , ale já bych před reklamací zkusil HDMI.
Naposledy upravil(a) guest dne 25 črc 2012 18:39, celkem upraveno 1 x.
Sorry, TOTO nefunguje?!?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1846
-
od mikrosini
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 18:50