HELP ME!!! ovladač scanneru

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

HELP ME!!! ovladač scanneru

Příspěvekod James_Radlle » 26 bře 2007 17:32

:-( je mi smutno mam multifunkci Canon MP810, za tu cenu by mohla aspon poradne pracovat.
Mam nasledujici problem: pri jakem koliv skenovani se skenovani zastavi a vyhodi hlasku

Obrázek

Ten ovladac se chova dost potrhle, tiskarna je opravdu zapojena!!
Skenuji s dodanym softem a zvlastni je ze to ze zacatku fungovalo
:-(
Počítač: ANO! :bottle:

Reklama
xalfons2
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod xalfons2 » 27 bře 2007 17:45

Zkus si sehnat novější ovladače nebo celej skener kompletně odinstaluj a nainstaluj znova.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W

seitec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod seitec » 27 bře 2007 18:22

delal jsi predtim nejaky upravy na scaneru jako v nastaveni nebo tak? a jinak se ti zobrazuje normalne online? asi nemas jinej kabel nebo tak na vyzkouseni?
:)

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 27 bře 2007 19:49

Problem je ze scanner je na 4,5m usb kabelu s cim by potize mohli byt, zkousel jsem to s kratsim to funguje ale to fakt nejde furt preskakoat kabel pak o nej zakopnu a bude vymalovano :evil:
nesel jsem na oficil strankach ovladace , nevim jakou tam ted verzi ale v tom baliku (22MB) vubec netusim kterej je spravnej soubor, neni tam zadnej instalator:(

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 27 bře 2007 19:51

seitec píše:delal jsi predtim nejaky upravy na scaneru jako v nastaveni nebo tak? a jinak se ti zobrazuje normalne online? asi nemas jinej kabel nebo tak na vyzkouseni?

online je v pohode, hlasi se pri zapnuti i pri vypnuti, je to multifunkce, tisk probiha v pohode ikdyz je to hodne stranek (zminuji kvuli datovymu toku, ktery je ale u scanneru nejspise vetsi)

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 27 bře 2007 19:56

Rozumím ti dobře? Na krátkém kabelu to funguje dobře a na 4,5m blbě? Pak sis odpověděl a nechápu proč se hrabeš v ovladačích. Sežeň si kvalitnější kabel, nebo přestav nábytek :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 27 bře 2007 21:20

karlos píše:Rozumím ti dobře? Na krátkém kabelu to funguje dobře a na 4,5m blbě? Pak sis odpověděl a nechápu proč se hrabeš v ovladačích. Sežeň si kvalitnější kabel, nebo přestav nábytek :wink:

Přesně tak problém je v příliš dlouhém kabelu. Signály jsou příliš slabé a scanner se potom chová jako by nebyl připojen. Možný by pomohl kvalitnější kabel který má nižší útlum ale nevím zda se něco takového prodává... :evil:
Zlatý LPT tam to jelo bez problémů i na 7m kabelu...(ve specifikaci je víc 15 nebo 17 už nevím)... :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 28 bře 2007 00:08

karlos píše:Rozumím ti dobře? Na krátkém kabelu to funguje dobře a na 4,5m blbě? Pak sis odpověděl a nechápu proč se hrabeš v ovladačích. Sežeň si kvalitnější kabel, nebo přestav nábytek :wink:

S tema ovladacema je to jednoduchy - viz obrazek, tak proto.

Tak jsem vyzkousel jeste neco jinyho: prepojoval jsem kabel do 4 ruz. usb na zadnim panelu a vysledek furt stejny, tak mi to nedalo a pich jsem to do celniho panelu a HURAAA. S tim kabelem to nebude zas tak horky ted jsem si uvedomil ze to byly 2x1,5m spojeny a ze byly kratky tak jsem to zapojoval do prednich usb :lol: :lol: pamet je svine :evil:

V tom balicku s ovladacema sice psali ze se usbecka nemaj radi blabla, ale ty predni usb jsou nejvic vyuzivany takze nevim jestli je to nejaka kolize zarizeni ze si usb pamatujou co v nich bylo?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”