Vypínanie a zapínanie PC dookola
-
- Pohlaví:
Re: Vypínanie a zapínanie PC dookola
Nic nemusíš přeinstalovat. To je oprava za pár minut hotová. Už konečně napíšeš jaký máš systém?
-
- Pohlaví:
MiliNess myslí toto:
To je chyba systémového svazku.
V případě Windows XP stačí spustit Konzolu pro zotavení z instalačního média, opravit VBR svazku pomocí příkazu FIXBOOT a opravit souborový systém pomocí chkdsk /f (případně chkdsk /r)
V případě Windows Vista a Windows 7 platí to samé, jen spustíš příkazový řádek v nástrojích pro opravu počítače na instalačním médiu a namísto fixboot použiješ bootrec /fixboot a chkdsk /f
To je chyba systémového svazku.
V případě Windows XP stačí spustit Konzolu pro zotavení z instalačního média, opravit VBR svazku pomocí příkazu FIXBOOT a opravit souborový systém pomocí chkdsk /f (případně chkdsk /r)
V případě Windows Vista a Windows 7 platí to samé, jen spustíš příkazový řádek v nástrojích pro opravu počítače na instalačním médiu a namísto fixboot použiješ bootrec /fixboot a chkdsk /f
už sa na tom pracuje......mám XP home edition...
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Srp 2012 15:07) ---
takže cd s windowsom som našiel, strčil som ho tam...viskočilo mi: stisknete libovolnou klavesu pro spuštení sd...dal som enter...teraz sa niečo načítava a v rohu je napsané že instalace systému windows....
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Srp 2012 15:07) ---
takže cd s windowsom som našiel, strčil som ho tam...viskočilo mi: stisknete libovolnou klavesu pro spuštení sd...dal som enter...teraz sa niečo načítava a v rohu je napsané že instalace systému windows....
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, to je v pořádku. Pak se ti objeví nabídka a v ní spustíš pomocí klávesy R Konzolu pro zotavení. V ní pak provedeš příkaz FIXBOOT a po něm chkdsk /r
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Juchú,dakujem vám všetkým...už mi tá moja mašina šlape ako nová ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”