Problém pri zapnutí PC
Problém pri zapnutí PC
Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem ak som tému zle uložil, no myslím si, že je to hardwérový problém. Pri zapnutí počítača, ak je všetko v poriadku, tak sa po pípnutí a úvodnej sekvencii (kontral RAM) normálne spustí Win. V poslednom čase zvyknem mať taký problém, že mi po zapnutí PC nič nepípne a proste obrazovka nenabehne, vôbec. Monitor bliká ako stand by. Musím viac krát natvrdo PC vypnúť (buď start buttonom, alebo surovo z prúdu) a po niekoľkých opakovaných pokusoch sa zapne. Niekdy viac pokusov, niekedy hneď na druhý. Robilo mi to už aj skôr ale v menej často. Nedávno som dával komplet format (vírus) a myslel som že sa vyrieši aj tento problém, no nestalo sa. Za akúkoľvek radu, vopred ďakujem. win 7 proffessional 64 bit intel core 2 duo 8300 4 gb ram nvidia 9800 gtx 1gb 500watt zdroj.
-
- Pohlaví:
Re: Problém pri zapnutí PC
Ten zdroj je jaké značky a jak je starý. Jak je stará základní deska?
zdroj je FSP Blue Storm II 500 watt, a aj so zakladnou doskou som ich kupoval naraz v septembri 2008.
Mrkni sem viewtopic.php?f=46&t=90612 , třeba Ti to pomůže.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo odpoj vsechny mechaniky, HDD, nech jen CPU, GK a jednu ramku. Melo by ti to nahlasit, ze PC nemuze nabootovat.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
nie je to presne moj problem, ale skusim tie rady. musim vsak podotknut ze comp pravidelne cistim a prefukujem aj GK aj CPU. moze to byt ze mi odchadza zdroj ? ziadne divne zvuky to nevydava, aj ked vlastne to uz ma nejaky ten rok...
nic nepomohlo, stale to robi :(
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nejjednodussi, co muzes zatim udelat, je zkusit uplne jiny zdroj. Muzes si ho treba od nekoho vypujcit?
Jeste me napada - funguje ti monitor?
Jeste me napada - funguje ti monitor?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
ano monitor ide bez problemov, pri zapinani ho nechavam vypnuty pre istotu. skusim ten zdroj, dakujem zatial za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1806
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29