Ahoj, dnes pri hrani BF3, prvni BSOD, od te doby PC zapnu a po par minutach se vypne. Sestavu (uvedena v popisu) jsem koupil 17.2.2011 a zadnej BSOD jsem az do dnesniho dne nevidel. Zkousel jsem instalovat WinDbg ale po kazde mi ani nedojela instalace a PC se vyplo (BSOD to ani neukazalo)..Podarilo se mi alespon dmp fily ulozit a ted z notasu je sem poslu..
Mohl byste nekdo na to pls kouknout?
minidump.zip
BTW: jinak trochu podeziram Origin, protoze pred hranim jsem stahoval nejakou aktualizaci a pridali tam nejakej sync pomoci cloudu..ale asi ne, protoze sem nic moc nevygooglil :) Za posledni tyden jsem netaktoval, neinstaloval zadne ovladace, aktualizace nic, jen ten Origin dneska, ale mozna to bude jen fakt nahoda.
Mam takove podezreni na disk, ale asi to muze byt cokoli, kazdopadne nejak nevim jak to diagnostikovat :/
Diky za pomoc
BSOD - diagnostika problemu
BSOD - diagnostika problemu
Intel Core i5-2500K #L051B355 @ 4.5GHz @ 1.28V, Asus P8P67-M PRO, CM Hyper 212+, MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC , Evolve Zeppelin GOLD 8GB DDR3 1333, Samsung F3 - 1TB, CM Silent Pro M600 600W, Fractal Design DEFINE R3
Re: BSOD - diagnostika problemu
Dnes se mi to stalo taky při hraní BF3 najednou počítač zamrzl a BSOD.Na diagnostiku disku si stáhni CrystalDisk.Mám podezření taky na Origin.

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Srp 2012 21:24) ---
Petison píše:Dnes se mi to stalo taky při hraní BF3 najednou počítač zamrzl a BSOD.Na diagnostiku disku si stáhni CrystalDisk.Mám podezření taky na Origin.
tak asi fakt nejsme sami..... http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 884393926/
Intel Core i5-2500K #L051B355 @ 4.5GHz @ 1.28V, Asus P8P67-M PRO, CM Hyper 212+, MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC , Evolve Zeppelin GOLD 8GB DDR3 1333, Samsung F3 - 1TB, CM Silent Pro M600 600W, Fractal Design DEFINE R3
Disk vypadá v pořádku.Zřejmě je to opravdu tou aktualizací.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Coze ja este nic neaktualizoval. A asi zatim ani nebudu. xD
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Tak divny, obnovil jsem na bod z 4.8.2012, zkusil jsem znovu spustit BF3, vyskocila hlaska o aktualizaci na origin, dal jsem offline a spustil BF3 kampan, kazdopadne po asi 10min, znovu BSOD :/
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k typu chyb ti doporučuji nejprve otestovat operační paměť pomocí GoldMemory a také zjistit teploty kompomemt v zátěži.
Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screen Hardware Monitoru a hoď ho sem.
Spusť HeavyLoad a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screen Hardware Monitoru a hoď ho sem.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek