Jak zapojit dva subwoofery ?
Jak zapojit dva subwoofery ?
Ahoj, mám tyhle repráky http://www.ab-com.cz/trust-repro-trust- ... e-5-1.html, nejsou sice nic moc ale zatim stačí, a chtěl bych využít i jeden subwoofer ze starejch 2.1 jenže vůbec nevim jak se to dělá, zkoušel jsem to přes rozdvojku ale stalo se mi že mi ten subwoofer akorát nahradil jeden boční reprák, nevíte někdo jak to zapojit aby to bylo v podstatě 5.2 ??
Re: Jak zapojit dva subwoofery ?
ujasni si co chces, chces 5.2 nebo 5.1 kde ten druhej woofer bude hrat uplne to samy jako ten prvni? pokud chces 5.2 cili "stereo" woofer, je to nesmysl nebo alespon si nedokazu predstavit k cemu by nekomu byl stereo woofer ani jak by resil rozdeleni kanalu ani kam bys ten dalsi kanal vubec pripojil.
pokud chces aby oba hraly to samy, budes si muset postavit zesilovac podle parametru svych repro a vzhledem k tomu ze tvoje 5.1 sestava stoji tolik co moje nic moc 2.0, prestan vymejslet kraviny. Jeden woofer je vic nez dost.
pokud chces aby oba hraly to samy, budes si muset postavit zesilovac podle parametru svych repro a vzhledem k tomu ze tvoje 5.1 sestava stoji tolik co moje nic moc 2.0, prestan vymejslet kraviny. Jeden woofer je vic nez dost.
Zpět na “Problémy s hardwarem”