Jak mám znova obnovit ovladače zvukovky a dalších Vyřešeno
Jak mám znova obnovit ovladače zvukovky a dalších Vyřešeno
prosím pomožte mi kde můžu stáhnot potřebné ovladače k windows xp (ke zvuku, k pocesoru atd.) nemám je nikde zalóhované a nevim kde je mám stáhnout a jak je mám nainstalovat. Děkuji předem.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 21 srp 2012 11:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Pohlaví:
Re: jak mám znova obnovit ovladače
Kolikrát se ještě budeš ptát. Vždyť už jsem ti psal co máš udělat - viewtopic.php?f=7&t=91336&p=684591#p684591
Napiš co máš v počítači, jaký máš systém a někdo ti poradí. Jinak to nejde. Jaké máš komponenty ti řekne třeba SPECCY
Napiš co máš v počítači, jaký máš systém a někdo ti poradí. Jinak to nejde. Jaké máš komponenty ti řekne třeba SPECCY
-
- Pohlaví:
Už vidím že máš XP, tak napiš ty kompomenty. Jakou máš základní desku a grafickou kartu. A zda to není notebook - potom název a typ nb.
Musíš nám říct, co máš za MB, GK, zvukovku a další (nejlépe napiš celou sestavu). Pak Ti zkusím poradit.
PS. BS byl rychlejší!
PS. BS byl rychlejší!

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Blue Spirit píše:Už vidím že máš XP, tak napiš ty kompomenty. Jakou máš základní desku a grafickou kartu. A zda to není notebook - potom název a typ nb.
Je to stolní počítač
(kopíruju vše co mi napsal SPECCY, je to ve slovenštině (čeština tam nebyla) )
Operačný systém
MS Windows XP Professional 32-bit SP3
CPU
AMD Athlon 64 2800+
ClawHammer 0.13um technológia
RAM
512 MB Single-kanál DDR @ 201MHz (3-3-3-8)
Základná doska
MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7135 (Socket 754)
Grafická karta
Standard Monitor (1024x768@1Hz)
Pevné disky
75GB Seagate ST380011A (ATA)
Optické jednotky
LITE-ON DVDRW SOHW-1673S
Audio
Zvuková karta nenájdená (to je divný před instalací tam zvuk byl)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to ta spravna deska, stahuj odsud.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Jsem pomalej :-)
Tam klikneš na Downland a následně na Driver. Stáhneš, rozbalíš a nainstaluješ.
Tam klikneš na Downland a následně na Driver. Stáhneš, rozbalíš a nainstaluješ.
A pokud se to nepovede, budeš muset nějak zjistit typové označení GK (Standard monitor NENÍ označení GK!) a zvukovky, pak Ti najdeme drivery přímo ze stránek výrobců těch komponentů.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak ji zkusíme najít. A je to tady:
Zvukovka je fakt integrovaná: RealTek ALC655 6-channel software audio codec
Grafika naopak vůbec integrovaná není, označení musí tazatel pak najít sám.
Zvukovka je fakt integrovaná: RealTek ALC655 6-channel software audio codec
Grafika naopak vůbec integrovaná není, označení musí tazatel pak najít sám.
Ahoj tak nějak jsem to nepochopil, možná máš jinou verzi, jakou mám já je tady http://uloz.to/xuojqdv/speccy-png tam jsem nenašel žadný tlačítko download
Klikni přímo na slovo ODSUD v reakci zeuse, otevře se Ti přímo stránka Tvé desky, sjedeš hned pod úvod- stačí jedno otočení kolečkem myši - najedeš na záložku Download, otevře se Ti lišta dolů, klikneš na Driver a vyjede Ti dole HAFO driverů. Ty potřebuješ jeden - Realtek ALC Series AC97 Audio Driver. Stránku Tvé desky a mnou popsaný postup si zapamatuj nebo zapiš, kdybys to někdy potřeboval.
S GK Ti mohu pomoci, až nějak zjistíš její typové označení, do té doby nevím, co hledat. Zkus stáhnout HWmonitor, možná Ti typ karty najde.
S GK Ti mohu pomoci, až nějak zjistíš její typové označení, do té doby nevím, co hledat. Zkus stáhnout HWmonitor, možná Ti typ karty najde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1213
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 08:19
-
- 14
- 3649
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4862
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3039
-
od petr22