vlnění monitoru Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Trhanec
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

vlnění monitoru

Příspěvekod Trhanec » 20 srp 2012 20:49

Zdravím, začal mi z ničeho nic vlnit monitor. Dřív mi to nedělalo, až dneska jsem si toho všiml. Není to nějak extrémní a vidím to jen při hrách, ale docela mi to vadí. Nějaký tušení čím by to mohlo být? Nedávno jsem koupil novou grafickou kartu, ale všiml jsem si toho až dneska, je možný, že to dělá už dýl nevím. Zkusil jsem monitor dát na auto nastavení, ale nepomoho to. Připojení přes DVI mám pocit, no prostě to starší klasickým kabelem k LCD.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: vlnění monitoru

Příspěvekod guest » 20 srp 2012 20:53

Tohle u CRT monitorů způsoboval vadný zdroj, konkrétně kondenzátory ve filtraci, ale vůbec netuším zda je to možné i u LCD.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 20 srp 2012 21:14

Je to mozne i u LCD

V naproste vetsine je to ale s analogovym vstupem (tzn VGA z grafiky), nekdy pomuze dat 75 Hz misto 60 Hz ale ve spouste pripadu je monitor na vyhozeni

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 20 srp 2012 21:35

Já bych ho zezadu vyztužil Jeklem, aby se přestal vlnit! :lol:
Ale teď vážně: Zkus jiný monitor, vyloučíš tím - snad - závadu buď monitoru, mebo GK. Pak už jen buď vadný díl vyhodit, nebo se pokusit ho (nechat) opravit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 20 srp 2012 21:40

Pokud je to VGA kabel, tak dost pomaha to nesmotat dohromady s napajecim kabelem od monitoru

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: vlnění monitoru  Vyřešeno

Příspěvekod satam » 20 srp 2012 21:42

Ale jen u kabelů s ošizeným stíněním. Tím neříkám, že to nemůže být tento případ.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”