Ahoj,
předem upozorňuji, že počítačům moc nerozumím, ale většinu věcí si zvládnu připojit a zařídit úspěšně sama, dle návodu.
Stejně tak jsem před rokem a půl připojila i router Zyxel (NBG-417N). Podle návodu jsem zapojila vše do zásuvek a přihlásila k počítači.
Vše asi třičtvrtě roku fungovalo bez potíží. Při zapnutí počítače jsem se automaticky přihlásila k wifi.
Po tom třičtvrtě roku se routr přestal hlásit - zapla jsem počítač a routr se neobjevil v nabídce síťových připojení, dokonce někdy vypadl i během práce na internetu. Většinou stačilo odpojit routr od napájení a po chvíli připojit nebo prostě nechat ho pár hodin "odpočinout".
Teď mi ale routr nejede už asi 5 dní. Vůbec se neukáže v nabídce a když ano, stejně se nejde připojit a během připojování zase zmizí. Známý mi poradil chvíli podržet tlačítko reset, podržela jsem a kromě toho, že se routr nehlásím svým jménem, tak jak jsem ho nazvala, ale původním Zyxel se nezměnilo nic.
Když se připojím přes propojovací kabel (v routru zdířka LAN1) - tak internet jede a je nahlášený tím mým jménem, který jsem routru dala.
Když jsem routr původně nastavila jen jsem změnila jeho název a zadala heslo. Nic jiného jsem neměnila.
Nevíte někdo co s ním? Jestli je problém v nějakém nastavení nebo v přístroji?
Díky za rady.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Srp 2012 12:35) ---
Případná rada kam se obrátit pro odbornou pomoc by se taky hodila :-)
Router Zyxel - nejde se připojit k wifi
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Router Zyxel - nejde se připojit k wifi
Zkus nahrát poslední firmware a případně reklamuj
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3238
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26