Zdravím všechny.
Prosím o radu s následujícím problémem. Na notebooku Asus X51L s Win XP SP2 jsem narazil na problém s připojením k internetu. Připojuji se pomocí wifi doma k routeru. Pak jezdím k přítelkyni, kde se pomocí wifi připojuji na síť tam. Do této doby vše bez problémů fungovalo. Nyní jsem ale přijel domů a aniž bych cokoliv instaloval, tak nemohu domácí síť najít a připojit se k ní. Přitom síť normálně funguje, na jiném notebooku, který také vozíme s sebou, se bez problémů připojím.
Vzal jsem notebook na jiné místo, kde se také připojuji a tam se mi automaticky notebook k síti připojil (ale vyhledávání sítí ve Windows mi při stisknutí tlačítka pro aktualizaci sítí nic neukáže, žádné sítě v dosahu, přestože tam jsou).
Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače síťovky i změnit SSID sítě a kanál.
Zkoušel jsem také pomocí jistého prográmku (Network Stumbler) najít sítě v dosahu..na druhém notebooku se mi síť, kam se nemůžu připojit ukáže, na Asusu vidět není, ale je vidět síť sousedů.
Síťvka je Atheros as5007eg
Po propojení kabelem s routerem síť funguje.
Nevím, co mám ještě zkusit, aby mi počítač wifi síť našel…napadá někoho něco?
Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Zář 2012 17:25) ---
Ještě dále upřesním..nyní jsem požadovanou síť našel pomocí Net Stumbleru..ale windows nenachází žádné sítě v okolí a nemůžu se k žádné připojit.
Problém s wifi Asus X51L
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s wifi Asus X51L
Problém jsem nejspíše vyřešil. Bez nějakého mého zásahu se v utilitce Atheros Client, kterou jsem nikdy nepoužíval, změnilo nastavení a hledaná síť tam nebyla v seznamu. Po vyhledání sítě a nastavení klíče připojení funguje. Ale jede to tedy přes tento prográmek, windows stále nic nevidí, ale to se asi pak stane.
Re: Problém s wifi Asus X51L
Pokud jsi to vyřešil, jsme rádi, že se to povedlo. Téma zamkni - v Tvém posledním příspěvku zelená fajfka vpravo nahoře.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4784
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 09:16
-
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2831