Poskozene sektory na HDD
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Poskozene sektory na HDD
Otestuj HDD utilitou od výrobce, Data Lifeguard. Můžeš použít Ultimate Boot CD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
MiliNess píše:Tak máš recht, opravdu je tam poškození. Nemusí to bých přímo chyba diskových ploten (proto se to neprojeví ve SMART atributech), problém tam ale je.Zařízení \Device\Harddisk0\DR0 má chybný blok
Pokud je disk ještě v záruce, reklamuj ho.

Ale dokud jsem ho měl celej rok jen jako vedlejší disk na ukládání, tak byl v pohodě. Ale jak jsem na něj dal systém, tak jde hned do háje

AMD Ryzen 3700x| Ram 32GB 2400Mhz DDR4| NVIDIA RTX 4070 ti
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je shoda okolností. Prostě máš peška. Pokud vzteky nekopeš do bedny nebo se ty disky nepřehřívají,
nenapadá mě způsob, jak je zničit. Rozhodně ne softwarový.
nenapadá mě způsob, jak je zničit. Rozhodně ne softwarový.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Nekopu. Teploty mám pořád takové, jaké jsi viděl. Možná jen v létě se mohou pohybovat kolem té 40.
A nemůže to způsobovat nějaký jiný komponent? Můj přehnanej zdroj jsi viděl. Desku mám Asus Rampage Extreme. Ale tu první. Koupená někdy v roce 2009. V té době to byl high-end. Levná taky nebyla. Jednou jsem jí reklamoval, protože se mi přestal spouštět system. Věděl jsem, že je to deskou protože se to ani k tomu spouštění nedostalo. Zasekávalo se to někde hned v první fázi načítání biosu. Řekli mi, že závadu nenašli a updatly mi bios. Od té doby s ní už žádný problém nemám. Grafika i procesor šlapou skvěle. Větrání skříně bych řekl, že mám slušný. V předu mám nasávací velkej větrák a vzadu mám vysávací. Měl jsem ještě jeden velkej vysávací nahoře, ale musel jsem ho dát pryč, protože začal dělat divný pazvuky, který mi vadili. I tak mi to větrá bych řek dobře.
A nemůže to způsobovat nějaký jiný komponent? Můj přehnanej zdroj jsi viděl. Desku mám Asus Rampage Extreme. Ale tu první. Koupená někdy v roce 2009. V té době to byl high-end. Levná taky nebyla. Jednou jsem jí reklamoval, protože se mi přestal spouštět system. Věděl jsem, že je to deskou protože se to ani k tomu spouštění nedostalo. Zasekávalo se to někde hned v první fázi načítání biosu. Řekli mi, že závadu nenašli a updatly mi bios. Od té doby s ní už žádný problém nemám. Grafika i procesor šlapou skvěle. Větrání skříně bych řekl, že mám slušný. V předu mám nasávací velkej větrák a vzadu mám vysávací. Měl jsem ještě jeden velkej vysávací nahoře, ale musel jsem ho dát pryč, protože začal dělat divný pazvuky, který mi vadili. I tak mi to větrá bych řek dobře.
AMD Ryzen 3700x| Ram 32GB 2400Mhz DDR4| NVIDIA RTX 4070 ti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2775
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”