Dobrý den,
mám takový problém. Vlastním notebook HP mini a asi dva roky jel bez potíží. Ale v poslední době se mi začal sám dávat do režimu spánku. To bude nejspíš přehříváním, vím že notebook musím vyčistit, taky se k tomu chystám. Ale včera se stalo to, že se sám od sebe vypnul, když jsem se koukala na film. Když jsem ho znovu zapla, jel asi 5 minut a opět se vypnul. Řekla jsem si, že to asi bude přehřátím, ale druhý den jsem ho zapla ale ani tam nestačilo nic naskočit a v sekundě se vypnul. Po dalším zapnutí jel normálně. Vůbec nevím čím to může být, protože když jsem ho ráno zapla a hned se vypnul, tak to fakt přehřátím být nemohlo. Myslíte, že to může být baterií? Je stará přes dva a půl roku a už dlouho mi systém hlásí, že bych měla zvážit výměnu baterie. Klidně s ním zajdu i do servisu, jen mám strach že to bude něco, co nepůjde opravit. Jen tak pro informaci, před tímto notebookem jsem měla jiný, po taťkovi, který měl asi 5-7 let a měla jsem s vypínáním ten stejný problém. S tím rozdílem že se jednou vypnul a už se nikdy nezapnul, tak proto se teď tolik bojím o svůj současný notebook. Na nový opravdu nemám. Předem děkuji za odpověď a omlouvám se za to, že nepoužívám speciální termíny, v počítačích se moc nevyznám.
Notebook se samovolně vypíná
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook se samovolně vypíná
Pravděpodobně - přehřátí. Přehřátí notebooku většinou spojené se selháním systému chlazení, stejně jako přítomnost velkého množství prachu a špíny.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
I baterie může být tou příčinou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
když se přehřeje tak se restartuje
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Zkontrolujte v servisu kontroller baterie notebooku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1948
-
od Petr pc help
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 23:06