PC nenačte 2.5 hdd

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

malakaiCZ
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PC nenačte 2.5 hdd

Příspěvekod malakaiCZ » 28 zář 2012 13:44

Dobrý den,
ze starého TNB jsem vyndal 80 GB seagate 2.5 hdd a koupil jsem box Integral, pomocí kterého jsem ho chtěl připojit na PC. PC se snaží nainstalvoat ovladače, ale nakonec nenajde žádné a disk není viditelný. Zkoušel jsem to na více přístrojích a stále stejné dokola, PC nenalezne ovladače. Nevíte někdo co s tím?

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: PC nenačte 2.5 hdd

Příspěvekod satam » 28 zář 2012 13:51

Zkus se podívat sem http://www.integralmemory.com/faq/usb-m ... ce-manager, třeba to pomůže
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

malakaiCZ
nováček
Stav:

Příspěvekod malakaiCZ » 29 zář 2012 14:35

Díky za radu, zkoušel jsem podle návodu a všechno se povedlo až potom při pokusu o smazání mě windows nepustí, nevíte kde může být chyba?

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 29 zář 2012 14:41

Bohužel nemám osobní zkušenost, takže Ti v tom dál neporadím, nebo spíš poradím, ale takto: Zkontroluj, zda jsi dodržel přesně postup popsaný v návodu, pokud neobjevíš chybu, postupuj podle poslední věty v návodu.
If you still experience problems following this FAQ, please fill in a Support form and we will assist further.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Zpět na “Problémy s hardwarem”