Dobrý den,
mám bendy JVC SP-PWR3 od domácího kina a chtěl bych si je připojit k PC. Jsou sice trochu starší, ale rád bych je ještě využil. Jenže se v tomto vůbec nevyznám a nevím jak na to a co a jak. Prosím vás o radu, jak je propojit s PC. Foto subwooferu : http://2i.cz/fe500d27f4 . Moc děkuji za jakoukoliv pomoc.
Bedny z domácího kina 5.1 + PC
Re: Bedny z domácího kina 5.1 + PC
Budes si ty kabely muset vyrobit (respektive zlikvidovat nekolik audiokabelu tim ze ucvaknes koncovky na jednom konci)
Na jednom konci bude 5.1 vystup ze zvukove karty (jack-y) a na druhem konci hole draty ktere zastrkas do povidajicich zacvaku ve vstupu.
Na jednom konci bude 5.1 vystup ze zvukove karty (jack-y) a na druhem konci hole draty ktere zastrkas do povidajicich zacvaku ve vstupu.
Takže pokud to dobře chápu, koupit audio kabely s jackem ( 5 kabelů ? ) a poté těch pět jacku zapojit do PC ? Pokud tady píšu nesmysly, tak mě omluv. Nevyznám se tady v tom.
-
- Pohlaví:
a) obrázky se vkládají sem,jako příloha
b) jakou máš zvukovku a předpokládám aspoň podle obrázku že sw je aktivní, tedy má v sobě zesilovač
b) jakou máš zvukovku a předpokládám aspoň podle obrázku že sw je aktivní, tedy má v sobě zesilovač
Mely by stacit tri
Na zvukovce by mel byt 3x jack jako 5.1 vystup
Na zvukovce by mel byt 3x jack jako 5.1 vystup
Za ten odkaz se omlouvám. Zvukovou kartu mám Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2]. A jestli má v sobě zesilovač, to nevím. Jak zjistím ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr HW včetně bedny do +- 14k
od Snackbek » 29 bře 2025 19:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2785
-
od meda2016