Zdravím, ráno jsem zapnul PC a všechno fungovalo cca půl hodiny normálně. Pak jsem odpojil usb myš a připojil druhou a PC se vypnul. Tak jsem druhou myš odpojil a po zapnutí PC zase připojil. Opět restart... Tak jsem připojil původní myš a PC najel, ale po 5minutách se zasekl, monitor zčernal, pc se restartoval a monitor už nenajel..
Nepište ať zkouším všechno odpojit nebo vyměnit... Baterku jsem vyndal, nic.. Nechal jsem připojený jen zdroj a monitor a 1 ramku (ze 3) a taky nic..
Větrák na zdroji,procesoru i gpu se točí normálně a po zapnutí PC nevydává žádný zvuk.
V čem může být problém?? Zkoušel jsem připojit jiný monitor na DVI (já mám VGA) a taky nejde...
Vím že je problém s GK ale kdyby byla v p..... tak by se ani netočil větrák ne???
Díky za odpověď a věřte že jsem vyzkoušel všechno, takže rady typu odpoj gk a zkus v jiném pc fakt nepotřebuju...
Monitor se nezapne...
-
- Pohlaví:
Re: Monitor se nezapne...
Vítej na PC-Help!
Zkusil si to na integrovanou grafiku? To že se točí větrák nic neznamená.
Zkusil si to na integrovanou grafiku? To že se točí větrák nic neznamená.
Nemám integrovanou grafiku na desce :/ Mám AMD 4650 AGP.. Myslíš, že by pomohlo ji zkusit upéct??
-
- Pohlaví:
Péct grafiku má smysl jenom v případě, že je vadná. To ty ale nevíš. Napiš sem celou sestavu včetně zdroje, typ a výkon/W.
Vyndej tu grafiku ze slotu a zapni PC. Pokud je vše O.K. mělo by to naběhnout a ozvat se start systému. Pokud Bios ani nepípne, je možné že to shazuje grafika, ale také něco jiného.
Vyndej tu grafiku ze slotu a zapni PC. Pokud je vše O.K. mělo by to naběhnout a ozvat se start systému. Pokud Bios ani nepípne, je možné že to shazuje grafika, ale také něco jiného.
Podle popisu vzniku závady to tipuji na "odepsání" jedné z 5V větví napájení (USB) vadnou myší, což pak způsobí pád celého PC.
Jak jsi přišel na tohle je mi záhadou, když popis vzniku závady tomu vůbec nenasvědčuje. To, že nejde monitor, je důsledek pádu PC.
Vím že je problém s GK
Jak jsi přišel na tohle je mi záhadou, když popis vzniku závady tomu vůbec nenasvědčuje. To, že nejde monitor, je důsledek pádu PC.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže odešla zakladní deska??? Když jsem odpojil grafiku tak PC nepípl ani tak, ale nevím jestli pípal když fungoval... Jsem z toho už docela v pasti..
Závady v napájení jsou i na MB obvykle jedny z "nejjednodušších". Není to pro amatéra, ale jsou odborníci, kteří si s tím dokážou poradit. Při dnešních cenách je ovšem otázka, za kolik.
Jinak Tvoje soudy o závadě jsou dost kategorické. Uvědom si, že opravujeme "na dálku" a příčin závady může na základě Tvého popisu být určitě ještě několik. Takže za sebe Ti říkám: Skoro nikdy Ti neřeknu, že závada je "přesně to a to". Vždy je to o "hádání".

Jinak Tvoje soudy o závadě jsou dost kategorické. Uvědom si, že opravujeme "na dálku" a příčin závady může na základě Tvého popisu být určitě ještě několik. Takže za sebe Ti říkám: Skoro nikdy Ti neřeknu, že závada je "přesně to a to". Vždy je to o "hádání".

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nepomohlo..
No prostě nepomáhá nic.. Zdroj jsem vyměnil, monitor se furt nezapne.. Vyměnil jsem monitor, to samé.. Buď GK nebo zakladka..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3051
-
od OHV
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 18:07