No on to tam jako já nemá, viz. jeho obrázek kousek výše. On tam má konfigurovat což je totéž co na druhém obr. Upřesnit.
Je třeba toto /i když to vypadá trochu jinak/
Zvuk na skypu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvuk na skypu
Neuvědomil jsem si, že se jedná o Win 7, promiň! Ale podobné nastavení je i v 7, tak jen pohledat, nebo sem vlož obrázek. Je tam určitě volba druhu výstupního zařízení (mono, stereu,5+1, atd., ale i sluchátka).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No on je problém v tomhle, pravděpodobně by musela být nastevená jako výchozí, ale to prostě nejde...
Viz obrázek.

-
- Pohlaví:
Ano o bude ono. Jediné co mne napadá je nainstalovat jinej ovladač pro zvukovku.
Ten bohužel nedokážu najít...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co se ukáže při kliknutí na vlastnosti? Prostě to chce vše zkontrolovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak jsem to znovu celé prošel a teď bych honem vyzkoušel jiná sluchátka. Co vy nato?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Teď jsem se na to chtěl zeptat, zda by to nemohlo být těmi sluchátky, protože vlastně ty stará sluchátka byla úplně ta stejná...
Zkusím se podívat po jinhých.
Zkusím se podívat po jinhých.
-
- Pohlaví:
Určitě ne, sluchátka jsou nová a toto je zde celkem opakující problém, který se dá opravit v nastavení, případně ovladači.
Tady je problém /to je ale blbý slovo/ také v tom, že lidi neumí tu chybu správně označit - tedy napsat nadpis.
To nemyslím zrovna nyní, ale obecně.
Kdyby ty nadpisy nějak odpovídaly věci, dalo by se to dohledat, ale takto to nejde.
Edit: Sluchátky jsou výstupní zařízení a nemůžou se vypínat podle toho zda je tam hra anebo Skype. Co je toto za pitomost? Ten zvuk, pokud je to dobře nastavené musí jít i kdyby byl na výstupu starý dráťák!
Ještě něvím co je to za nb?
Tady je problém /to je ale blbý slovo/ také v tom, že lidi neumí tu chybu správně označit - tedy napsat nadpis.
To nemyslím zrovna nyní, ale obecně.
Kdyby ty nadpisy nějak odpovídaly věci, dalo by se to dohledat, ale takto to nejde.
Edit: Sluchátky jsou výstupní zařízení a nemůžou se vypínat podle toho zda je tam hra anebo Skype. Co je toto za pitomost? Ten zvuk, pokud je to dobře nastavené musí jít i kdyby byl na výstupu starý dráťák!
Ještě něvím co je to za nb?
Tohle mi nesedí
Jinak bych se těmi sluchátky taky nezabýval!
citace
Přes reproduktory v notebooku mi jede vše, ale přes sluchátka nic
Jinak bych se těmi sluchátky taky nezabýval!

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Tak jsem za vola? :-)
Satam přečti to od začátku, buďto mi něco uniklo anebo jsem fakt za vola :-)
Satam přečti to od začátku, buďto mi něco uniklo anebo jsem fakt za vola :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6148
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5722
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11718
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”